Emlak Konutları 8 Şubatta Satışa Çıkıyor

Emlak Konutları 8 Şubatta Satışa Çıkıyor

Çevre Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir, Bahçekent ve Körfezkent Emlak Konutları’ndaki daireler 8 şubatta açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

A+A-

Emlak Konutları Kayaşehir, Emlak Konutları Bahçekent ve Körfez Kent 3.etapta yer alan daireler Turyap tarafından açık artırma ile satışa çıkacak.

Açık artırmada 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler 163 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Emlak Konutları açık artırmasına 5 bin TL’den başlayan teminatla katılabilmek mümkün. Açık artırma sonrası satış onayının ardından yüzde 25 peşin kalan konut bedeli ise 3 ay sonra nakit olarak ya da banka kredisi ile ödenecek.

8.Şubat.2018 Perşembe günü Radisson Blu Otel Şişli İstanbul adresinde Turyap açık artırma  salonu’da  gerçekleşecek müzayede yöntemiyle satış internetten de canlı yayınla takip edilebilecek.  Satışa konu daireler Turyap’ın resmi web sitesinde incelenebiliyor.

Müzayedeye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor. İstanbul dışındaki alıcı adayları ise teminat yatırıp TURYAP web sayfasından üye olarak internetten eş zamanlı teklif verebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.