Emlak Konut GYO, Ekim Ayında Yeni Konut Kampanyası Açıklayacak

Emlak Konut GYO, Ekim Ayında Yeni Konut Kampanyası Açıklayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ekim ayı içinde başlaması planlanan Emlak Konut Kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

26 eylülde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ekim ayı içinde başlaması planlanan Emlak Konut Kampanyası ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Orta gelir grubu için de konut kampanyası yapılacak. Emlak Konut Kampanyasını büyük ihtimalle ekim ayı içinde açıklayacağız. Emlak Konut Kampanyasında, hem indirim hem de vade olmak üzere hepsini birlikte çalışıyoruz. Hazine Bakanlığımızla da faiz konusunda çalışmamız var.

Sadece Emlak Konut olmayacak. GYODER, İNDER, Türkiye Müteahhitler Birliği, Anadolu’daki müteahhitler, hepsi ile birlikte konuşuyoruz. Kampanya genişleyecek.

Konut piyasası durdu. Fiyatlar sabitlendi, geri geldi, hatta biraz daha geri geliyor. Konut almak için iyi bir zaman. Açıkçası piyasayı yönlendiriyoruz şu anda. Sosyal konut projesinde fiyatları açıklayınca hepsi durdu. Firmalar müşteri çekebilmek için ister istemez fiyatı geri çekecek, vadeyi uzatacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.