Emlak Katılım Bankası Malatya Şubesi Açıldı

Emlak Katılım Bankası Malatya Şubesi Açıldı

Emlak Katılım Bankası yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Emlak Bankası Malatya şubesini faaliyete açarak şube sayısını 21'e çıkardı.

A+A-

Emlak Katılım, Kurban Bayramı’ndan sonra şube açılışlarına kaldığı yerden devam ederek Malatya’da da yeni şubesini hizmete açtı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım, son olarak Malatya'da yeni şubesini hizmete açarak 21. şubesini açmış oldu.

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Ankara, Ankara (Ostim), Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Konya Büsan şubeleriyle hizmet vermeyi sürdürüyor.

Emlak Katılım, 2020 yılı sonunda 40 şubeye ulaşmayı planlıyor.

Açıklamada görüşleri yer alan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin gücüne güveniyor, gücüne güç katmak için de tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dolayısıyla yurdumuzun dört bir yanında açtığımız her bir şube bizim için çok önemli. Dijital kanallar üzerinden sunduğumuz hizmetleri geliştiriyoruz. Bununla birlikte şubelerimizi devreye alarak müşterilerimize fiziksel olarak da ulaşmak bizim için mutluluk verici. Malatya noktamızla şube sayımızı 21’e çıkarmış bulunuyoruz. Bu sayıyı yıl sonuna kadar 40’a ulaştırmayı hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.