Egepen Deceuninck 200’ü Aşkın Bayisi Assist Hizmeti Veriyor

Egepen Deceuninck 200’ü Aşkın Bayisi Assist Hizmeti Veriyor

Türkiye’de ilk kez profesyonel teknik servis çözümü olan Assist hizmeti ile Egepen Deceuninck, 200’ü aşkın bayisi ile hizmet veriyor.

A+A-

PVC pencere ve kapılarında problem yaşayan ya da bakım yaptırmak isteyen kullanıcılar, Egepen Deceuninck Assist hizmeti ile sorunlarını çözüme kavuşturuyorlar. Egepen Deceuninck sektöründe bir ilke daha imza atarak, Türkiye’nin 55 ilinde 200’ü aşkın bayisiyle hayata geçirdiği Assist hizmeti sayesinde şimdiye kadar 1000’in üzerinde müşteriye teknik servis hizmeti verdi. Assist hizmetinden en çok yararlanan il ise İzmir ve çevresi oldu. İzmir’i; İstanbul, Ankara ve Eskişehir takip etti. Teknik hizmet desteğinde en çok problem yaşanan konunun ise aksesuar olduğu gözlemlendi.

Uzman kadro ile üstün hizmet

Egepen Deceuninck Assist hizmeti, PVC pencere ve kapılardaki kanat ayarsızlıkları, çift açılım arızası, ısı kaybı, su ve rüzgar sızdırması gibi yüksek şikayet oranı olan konularda uzman kadrosuyla devreye girerek sorunu hızlıca çözüme kavuşturuyor. Sonrasında bu türden sorunların tekrar yaşanmaması veya yaşandığında hızlı aksiyon alınması için tüm bilgiler bir havuzda toplanıyor. Egepen Deceuninck bu projeyle birlikte pencere ve kapılarının tamir ve bakımını yaptırmak isteyen kullanıcılara ‘tek fiyat politikasıyla’ hizmet veriyor. Her türlü markanın pencere ve kapı ürünlerine hizmet veren sistem, 2 yıllık garanti süresi dolan ürünlerde yaşanılan sıkıntılara da çözüm buluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.