Ege'de En Çok Ruhsat Alıp Montaj Bitiren Asansör Firmasıyız

Ege'de En Çok Ruhsat Alıp Montaj Bitiren Asansör Firmasıyız

ENorm Asansör'ün kurucusu Osman İnal ve 2. kuşak yöneticileri Yılmaz Yiğit İnal ve Almila Taylan İnal Kazoğlu, 38 yıldır asansör sektöründe olduklarını, Ege'de en çok ruhsat alıp montaj bitiren firma haline geldiklerini söyledi.

A+A-

1986 yılında Osman İnal, asansör marketi kurarak sektörde faaliyet göstermeye başladı. 2007 yılında ise ENorm markasıyla, montaj, bakım, revizyon işlerini yapmaya başladı. 15 kişilik ekiple başlayan ENorm Asansör, 2011 yılında şirkete 2. kuşak olarak dahil olan Yılmaz Yiğit İnal ve Almila Taylan İnal Kazoğlu ile büyümesini sürdürdü. Bugün itibariyle ENorm 70 çalışanı; Aliağa, Torbalı, Kuşadası ve Bayraklı'daki ana merkeziyle beraber İzmir ve Ege Bölgesi'ne hizmet sağlıyor. Baba Osman İnal ve 2. kuşak Yılmaz Yiğit İnal ile Almila Taylan İnal Kazoğlu ENorm  Asansör hakkında şunları söyledi:

Ege'de en çok ruhsat alan firmayız

Şirket olarak montaj, bakım ve revizyon işlemlerini gerçekleştiriyoruz.  Ege'de en çok ruhsat alıp montaj bitiren firmayız. Bünyemizde 70 sigortalı personelimiz bulunmakta. Ege'nin her bölgesinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  Yaptığımız her işi de referans ile gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız işler sonrasında bizi tercih etmeyen firma neredeyse yok gibi. Bu yüzden bizim pazarlama departmanımız yokBizim en büyük reklamimiz müşterilerimizin memnuniyeti ve referanslarıdır. Çalıştığımız firmalar bizleri refere ederek yeni müşterilerimizle tanıştırıyor, bizde yeni işlerimizi bu şekilde alıyoruz. Bugüne kadar referanssız iş yapmadık. Bunu da işimizi iyi yaptığımızın bir göstergesi olarak değerlendiriyoruz.

enorm-asansor.jpg

Her yıl iş hacmimizi büyüttük

İşi yapış felsefemiz her zaman müşteri memnuniyeti üzerine kurulu.  Hiç bir zaman diğer asansör firmalarıyla yarış içerisinde olmadık. Her zaman kendimizle yarış içinde olduk. Bunun neticesinde de her yıl iş hacmimizi büyüterek ilerledik. Bu büyüme sürecimizde müşteriye duymak istediklerini değil gerçekleri söyledik. Bunu söylerken de aracı kullanmadık. Müşteri doğrudan bizimle iletişime geçiyor. Ödeme konusunda da müşterilerimize her zaman esneklik tanımaya çalışıyoruz. Biz bünyemizdeki ödeme planlarımızı öncelikle müşterimize sunuyoruz. Sonrasında onların ödeme planlarını dinliyoruz. Böylece müşteriye de yönelik bir ödeme planı oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz.

11 araç 26 kişilik ekiple arıza bakım hizmeti

Montaj bitip ruhsatlandırıldıktan sonra bakımını üstlendiğimiz asansörler için 3 yıl garanti veriyoruz. Arıza ve bakımlar için İzmir bölgesinde 11 araç ve 26 kişiden oluşan ekibimiz gün içerisinde tüm bölgelere yayılmaktadır. Böylelikle hem bakımlarımızı yapıp hem de arıza geldiğinde gün içerisinde müdahale etmek bizim için çok daha kolay oluyor. Müşteri memnuniyeti için olması gerekeni yapıyoruz.

Nitelikli projelerde büyümeyi hedefliyoruz

Gelecekte hedefimiz nitelikli iş sayımızı daha da yukarılara taşımak. İzmir’deki markalı projeler önceliğimiz olacak. Rakamsal olarak değil niteliksel olarak büyümeyi hedefliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.