Ege Seramik'e 'Yılın Tedarikçisi' Ödülü

Ege Seramik'e 'Yılın Tedarikçisi' Ödülü

Ege Seramik, ihracatının önemli bölümünü gerçekleştirdiği Amerika Birleşik Devletlerinde, yapı sektöründeki önemli firmalardan olan Floor & Décor tarafından bir kere daha “YILIN EN İYİ SERAMİK KARO TEDARİKÇİSİ” seçildi.

A+A-

İbrahim Polat Holding CEO’su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Baran Demir yeniden böyle bir başarıya imza atmanın gurur verici olduğunu belirtti. Sn. Demir “İhracatın her zamankinden daha önemli olduğu günümüzde ürün dizaynı, kalite, servis ve satış sonrası hizmetler gibi farklı kriterler dikkate alınarak verilen bu ödülü tekrar almak bize gurur verdi. İtalyan, Brezilyalı, İspanyol ve birçok global rakiplerimiz arasından sıyrılıp bir Türk seramik firması olarak bu ödülü alarak Türk seramik sektörü adına da pozitif katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Ege Seramik olarak kazandığımız deneyim ile zorlu ihracat pazarlarında emin adımlarla yürümeye ve markamızı uluslararası alanda geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

baran-demir-ege-seramik.jpg
Hisseleri New York Borsası’nda işlem gören Floor & Décor, A.B.D. pazarında yer kaplama malzemeleri sektöründe en hızlı büyüyen firmalardan biri olup 100'e yakın lokasyonu ile üreticiden halka direkt satış yapan bir perakende zinciridir. Floor & Décor “Yılın En İyi Karo Tedarikçisi” klasmanında Ege Seramik’i 2017 yılında da ödüllendirmişti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.