Ege Bölgesi’nde İyi Bir İvme Yakaladık

Ege Bölgesi’nde İyi Bir İvme Yakaladık

Akmanlar Alüminyum AŞ, 2. kuşak yöneticisi Başak Akman, Aluway markası ile hızlı bir şekilde ilerlediklerini ve iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, “İlerleyen süreçte marka bilinilirliğimizi daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

A+A-

1992 yılından beri alüminyum sektöründe faaliyet gösteren Akmanlar Alüminyum’un yönetim kurulu üyesi Başak Akman, alüminyum kapı pencere sistemleri, alüminyum cephe sistemleri ve aksesuarları, güvenlikli alüminyum dış kapılar, alüminyum kapı kasaları, kompozit panel gibi ürünleri bulundurduğunu ve gün geçtikçe büyüttüklerini ifade etti.

Yeni ürünler çıkarmaya devam edeceğiz

Aluway markasını 2013 yılında kurduklarını, ilk mimari sistemlerini ise 2020 yılında çıkardıklarını dile getiren Akman, "Bu tarihten itibaren satış ve markalaşma anlamında iyi bir ivme yakaladık.  Özellikle Bodrum’daki şubemiz buna önemli katkı sağladı. İzmir'de de iyi bir noktadayız ama daha fazla yayılmak için elimizden geleni yapıyoruz. Aluway markamızda hali hazırda 9 sistemimiz var. Yerimizde durmadık, yeni ürünler çıkarttık ve çıkartmaya da devam edeceğiz. Ege Bölgesi'nde bilinirliğimizi üst seviyelere taşımak istiyoruz" dedi.

Her şeyin üstesinden gelebildim

Kadın bir yönetici olarak sektördeki durumunu değerlendiren Akman, şunları dile getirdi: "Kadın yönetici olmanın avantajları olduğunu söyleyebilirim. Kadın olarak hem çalışanlarınızla hem de iş ortaklarınızla daha iyi iletişim kurabiliyorsunuz. Olaylara farklı perspektiflerden bakabiliyorsunuz. Tabii diğer taraftan zorlukları da var. Ama kadınlar olarak her şeyin üstesinden geldiğimizi de düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.