Edofeks, Tekstil Tabanlı Yerli Duvar Kağıdı Üretimine Başladı

Edofeks, Tekstil Tabanlı Yerli Duvar Kağıdı Üretimine Başladı

18 aylık AR-GE çalışması sonrası Tekstil Tabanlı Duvar Kâğıdı ’nı Türkiye’de üretmeyi başaran Edofleks alev almaz – anti bakteriyel ve su geçirmez özellikteki duvar kağıtlarını nOtel-Hastane-Konut projelerine uygun hale getirdi.

A+A-

İnsanların yoğun olarak bulunduğu bölgeler, genellikle hizmet sektörü içerisinde yer almaktadır. Otel ve ofis gibi alanlar, hizmet kalitesini yükseltebilmek adına iç mekan tasarımlarına her geçen gün önem vermeye çalışmaktadır. Bazı obje ve nesneler ile ortamlar içerisinde bir canlılık ve hareketlik sağlayabilirsiniz. Kalıcı çözüm elde etmek isteyen kişiler genellikle insan trafiğinin dikkatini çekmek adına duvar kağıdı kullanmayı tercih ettiğini görüyoruz. Edofleks, 1973 yılından bu yana sektör içerisinde yer almakta olup tekstil tabanlı duvar kağıdı üretimlerinde bulunmaktadır.

Tekstil tabanlı duvar kağıdı, standart modellerine göre birçok avantaja sahiptir. Standart duvar kağıtları en ufak bir darbede dahi çizilip dağılabilirken tekstil tabanlı ürünlerin oldukça uzun ömürlü olduklarını görüyoruz. Yapısında bulunan elementler sayesinde yanmaz bir yapıda olduğu görülen bu ürünler, aynı zamanda su geçirmez ve anti bakteriyel yapıdadırlar. Edofleks, Türkiye standartlarında bir ilke imza atarak geliştirdiği duvar kağıtları ile hastane, kişisel ev alanları için de birçok farklı model seçenekleri geliştirmiştir.

Edofleks A.Ş – Duvar kağıdında yüksek AR-GE

Edofleks, 1973 yılında dekorasyon sektörüne girdiğinde bu alanda hizmet veren şirket sayısın yok denecek kadar az olduğunu görmekteyiz. İlk etapta yurtdışından ithal edilen ürünler, zamanla AR-GE çalışmaları ve teknolojinin de desteği ile ülkemizde üretilmeye başlandı. Teknik olarak banyo ve mutfak gibi bölgelerde duvar kağıdı kullanımının zor olduğunu düşünen kişiler, Edofleks ürünleri ile tanıştıktan sonra her şeyin daha rahat ve profesyonel olduğunu görmüşlerdir. Ürünlerin tamamı su geçirmez, yıkanabilir ve kolay temizlenebilir yapıya sahiptirler.

Duvar kağıtları, tamamen kalıcı çözümler olup gerekli bakımları yapıldığı sürece ömür boyu ihtiyacınızı karşılamaktadır. Ev, ofis, hastane, otel gibi alanlar için hem güvenilir hem de sağlıklı olan bu ürün, yanmaz yapıya sahip olmasından dolayı herhangi bir olumsuzluk teşkil etmemektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.