Eczacıbaşı VitrA’ya 4 Ödül Birden

Eczacıbaşı VitrA’ya 4 Ödül Birden

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, bu yıl ülkemizde ilk kez düzenlenen CX Awards kapsamında, finale kaldığı tüm kategorilerde ödül aldı.

A+A-

İngiltere merkezli Awards International tarafından Avrupa ve Ortadoğu’dan çeşitli ülkelerde düzenlenen CX Awards (Müşteri Deneyimi Ödülleri), bu yıl ilk kez ülkemize de uzandı. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (EYAP), her biri sektöründe lider kuruluşların yarıştığı Turkey CX Awards kapsamında, başvuru aşamalarını başarıyla geçerek, güçlü rakiplere rağmen finale kaldığı 4 kategoride ödülleri topladı. “Kriz Döneminde Müşteri Deneyimi” ve “Ürün / Hizmet Geliştirme” kategorilerinde altın ödül almaya hak kazanan EYAP; “En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi” ve “Müşteri Deneyimi Dönüşümü” kategorilerinde de sırasıyla gümüş ve bronz ödüllerin sahibi oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Müşteri Deneyimi Direktörü Mert Karasu, “Tüm kategorilerde her biri kendi sektörlerinin lideri çok güçlü rakipler bulunmasına rağmen, gurur duyduğumuz dört ödülün sahibi olduk. Geliştirdiğimiz temassız teknolojiler, hijyenik ürünlerimiz ve müşteri deneyimi stratejimizin yanı sıra, yakın zamanda yatırım yaptığımız müşteri odaklı teknoloji platformumuzun ödüle layık görülmesinden dolayı mutluyuz. Markalarımızla uzun yıllardır hem B2B hem de B2C alanında müşteri deneyimini yönetiyoruz. Yakın zamanda bu alandaki çalışmalarımızı bir departman yapısına da kavuşturduk. İlerleyen yıllarda, müşteri deneyimi alanında yeni ödüllerin de sahibi olmak üzere, yeni projelerimiz şimdiden hazır” dedi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.