E.C.A. Parmak İzi ve Su İzi Bırakmayan Armatürleri Görücüye Çıkıyor

E.C.A. Parmak İzi ve Su İzi Bırakmayan Armatürleri Görücüye Çıkıyor

E.C.A. SEREL, Unicera Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’nda parmak izi ve su izi bırakmayan armatürlerini görücüye çıkarıyor.

A+A-

E.C.A. SEREL markalı seramik sağlık gereçleri ve armatür ürünlerinin yurt içi dağıtım firması Elmor, kalite, tasarım ve teknolojiyi birleştiren ürünlerini 5 – 9 Şubat tarihleri arasında Unicera Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşturuyor. “Su yenilenmektir” konseptiyle sunulan ürünler, fuardaki 4. Salon, B02 no’lu E.C.A. SEREL standında sergileniyor.

 

Parmak izi ve su izi endişesine son veren armatürler ilk kez Unicera’da sergilenecek

 

Hijyen alanındaki “ilk”lerine bir yenisini ekleyen E.C.A. yeni kaplama özelliği sayesinde, parmak izi ve su izi bırakmayan armatürlerini ilk kez Unicera’da lanse edecek. Bu yeni teknoloji sayesinde tüketicilerinin önemli sorunlarından birine daha E.C.A. farkıyla çözüm üretmekten mutluluk duyduklarını belirten Öz, “Biz tüketicilerimizin E.C.A. markasının kalitesine, dayanıklılığına ve hizmetine olan güvenleri sayesinde pazarda en çok tercih edilen markayız. Tüketicilere sunacağımız bu yeni teknoloji ile sektöre yön vermeyi ve talebi etkilemeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.