DYO'dan 'Kendin Yap' Video Serisi İle Yaşam Alanlarına Dinamizm Katıyor

DYO'dan 'Kendin Yap' Video Serisi İle Yaşam Alanlarına Dinamizm Katıyor

gönüllü karantina sürecinin devam ettiği bu dönemde DYO, yeni bir projeye imza attı. Sosyal hayatın kısıtlı olduğu, evlerde olduğumuz bu günlerde DYO, “Kendin Yap” ile yaratıcılığımızı arttırırken aynı zamanda keyifli zaman geçirebileceğimiz bir video ser

A+A-

DYO, sosyal medya hesaplarından başlattığı proje ile yaşam alanlarına yeni bir dinamizm katıyor. Bu yeni video serisi ile, ev dekorasyonunda fark yaratacak ipuçlarından; yeni tekniklerle duvarlarda farklı desenler oluşturmaya kadar pek çok keyifli ev aktivitesi paylaşılıyor. “DYO ile Kendin Yap” video serisinde Ressam Yağmur Yörük yaşanan mekanları renklendirecek tavsiyeleri veriyor.

“DYO ile Kendin Yap” projesinin yeni bölümlerinde, evde kalınan bu dönemde duvarlara kolay uygulamalar ve estetik tasarımlar yaparak yaşam alanlarına nasıl enerjik bir hava katılabileceğinin yolları anlatılıyor. Videolarda Ressam Yağmur Yörük, evin yalnızca tek bir duvarına uygulanabilecek basit ve kolay tekniklerle evleri dönüştürmeye ve dekorasyona yönelik tavsiyelerde bulunurken farklı malzemelerle rengarenk desenler ortaya çıkarıyor. İlham veren bu seri ile siz de yaşam alanlarınızın havasını değiştirebilir, yaşadığınız ortamını renklendirebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.