DYO'dan Antibakteriyel, Küf Önleyici ve Leke Tutmayan İç Cephe Boyası

DYO'dan Antibakteriyel, Küf Önleyici ve Leke Tutmayan İç Cephe Boyası

Antibakteriyel özellikli iç cephe duvar boyası Dyo Teknoplast, yüksek yağ itme özelliği ile yüzeyde oluşan lekelerin kolayca silinmesini sağlıyor, kullanıcılara hijyenik yaşam alanları sunuyor.

A+A-

DYO Boya’nın geliştirdiği antibakteriyel, küf önleyici ve leke tutmayan iç cephe boyası Teknoplast, özellikle toplu kullanılan kapalı yaşam alanlarında sağlıklı ortamın yaratılmasına yardımcı oluyor. Antibakteriyel özelliği sayesinde çocuk odaları, hastane, otel, restoran, mutfak, mağaza, kreş, okul, ofis vb. iç mekânlarda kullanımı ile öne çıkıyor.

DYO TEKNOPLAST İLE LEKELERE SON

Türkiye’de bir ilk olan teknolojisi ve içeriğindeki PTFE katkısı sayesinde yüksek yağ itici özelliğe sahip Teknoplast, yüzeyde leke oluşumuna engel oluyor. Yağ, ketçap, kurşun kalem ve suluboya gibi lekelerin duvarlardan kolaylıkla silinmesine olanak sağlıyor.

BÜTÇE DOSTU “MAKSİMUM METRAJ” AVANTAJI

Teknoplast, maksimum metraj özelliği ile boya tüketimini düşürüyor. Ustaların ve tüketicilerin büyük önem verdiği mükemmel örtücülük özelliği sayesinde daha fazla alan boyanabiliyor. Azalan boya maliyeti ise avantaj sağlıyor.

DYO RENK PINARI İLE BİNLERCE RENK SEÇENEĞİ

Teknoplast, DYO’nun geliştirdiği renklendirme sistemi DYO Renk Pınarı ile uyumlu olmasıyla, binlerce renk arasından yaşam alanlarının istenilen renkte tasarlanmasına imkan sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.