DRC Grup 2018'de Farklı Konut Projelerine Yoğunlaşacak

DRC Grup 2018'de Farklı Konut Projelerine Yoğunlaşacak

DRC Grup, çalışanlarıyla birlikte 11'inci yaş gününü kutladı. Firmanın kurucu ortağı Caner Tan 2018 yılında farklı konut projelerine yoğunlaşacaklarını ve kente yeni yatırımlar yapacaklarını vurguladı.

A+A-

Bornova Ağaçlıyol'daki Coordinat Bornova adlı projesiyle adından söz ettiren DRC Grup, çalışanlarıyla birlikte 11'inci yaş gününü kutladı.

Firma Kurucu Ortağı Onur Durmuş, başarının bir ekip işi olduğunu belirterek başından beri söz verdikleri gibi 1 Martta dairelerin anahtar teslimini yapacaklarını söyledi.

caner-tan-onur-durmus.jpg

Sektörde 11 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Durmuş, konutların tamamına yakınının satıldığını ve bu başarıda çalışanların büyük emeği olduğunu dile getirdi.

DRC Grupta çalışan herkese özverileri ve pozitif enerjileri için teşekkür eden Firma Kurucu Ortağı Caner Tan'da 40 kişilik bir kadroyla sektörde büyümeye devam ettiklerini ifade etti.

Ekip olarak öncelikle mutluluk, huzur ve başarıyı hedeflediklerini dile getiren Tan, 2018 yılında farklı konut projelerine yoğunlaşacaklarını ve kente yeni yatırımlar yapacaklarını vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından DRC Grup ailesi 11'inci yaş günü pastasını hep birlikte kesti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.