Dingin ve Minimal Yatak Odası Takımı Modelleri

Dingin ve Minimal Yatak Odası Takımı Modelleri

İşte, yatak odanızın dekorasyonuna bambaşka bir hava katacak, huzurla uyuyup dinlenebileceğiniz bir yaşam alanı için tercih edebileceğiniz, Vivense'nin birbirinden şık yatak odası takımı modelleri:

A+A-

Huzurlu ve sade bir yatak odası dekorasyonu için ihtiyacınız olan tek şey; kullanışlı, minimal ve şık bir yatak odası takımı! Farklı malzeme ve renk seçenekleri ile satışa sunulan birbirinden güzel mobilyalarla yatak odanıza yeni bir soluk getirmeye hazır olun.

Modern Çizgilerden Oluşan Yatak Odası Takımı Modelleri

Beyaz, gri, siyah, kahverengi, füme ve daha niceleri ile yatak odası takımı seçimlerinizde modern renklere yer açarak odanızı baştan yaratabilirsiniz. Minimal bir yatak odası dekorasyonuna sahip olabilmek için mobilya seçimlerinizde gereksiz detaylardan olabildiğince uzak durmalısınız. Sadeliğin ve fonksiyonelliğin ön plana çıktığı ürünlerle, yatak odası dekorasyonunda hafifletici bir etki yaratabilirsiniz. Bunun için gösterişli işlemeler ve kapitone detaylar yerine düz kumaş kaplamalı ve olabildiğince az işlemeli yatak odası mobilyalarına göz atmanızda fayda var.

Sade ve minimal bir hava için minimalizmde öne çıkan bir renk olan beyazı kullanarak bu renkteki ahşap yatak odası mobilyalarını tercih edebilirsiniz. Beyaz renk mobilya seçimini yatak başında kullanacağınız pastel renk tonlarıyla kombinleyebilirsiniz. Kumaş veya deri kaplı yatak başları ile minimal yatak odası dekorasyonunuza, huzur veren yumuşak dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Beyaz mobilyalarınızı mat olarak tercih edebileceğiniz gibi, parlak lake kaplamalar sayesinde daha yansıtıcı bir yüzeye sahip olabilirsiniz.

Yatak Odanızı Geniş Gösteren Yatak Odası Takımı Renkleri

yatak-odasi-1.jpg

Mutluluk veren bir yatak odası dekorasyonunda genişlik ve ferahlık hissi oldukça önemlidir. Yatak odanız küçük bile olsa, dekorasyona dair birkaç küçük püf nokta ile alanınıza yönelik olumsuz algıları kolayca yıkabilirsiniz. Yatak odası takımı seçimlerinizde açık renklere yöneldiğinizde yatak odanızın daha geniş görünmeye başladığını hemen fark edebilirsiniz.

Yatak odanızın derinliğini arttırmak için ise aynalardan yardım alabilirsiniz. Bazı yatak odası takımı modellerinde ek bir aksesuar olarak yer alan boy aynalarından veya şifonyer üstünde kullanılan makyaj aynalarından faydalanabilir veya gardırop kapaklarında geniş aynalara yer verebilirsiniz. Boydan boya olan bir ayna ile kaplı gardırop kapakları, hem minimal hem de derinlikli bir yatak odası görünümü sağlar. Vivense'nin yatak odası takımları arasında yer alan Vera, Alaçam, Lema ve Summer yatak odası setlerinde bulunan ayna kapaklı gardıroplar, bu anlamda beklentinizi karşılar. Bu setlerde bulunan beyaz, krem veya açık gri tonlarındaki modern yatak odası mobilyaları ile en küçük yatak odalarını bile büyük gösterebilirsiniz.

yatak-odasi-2.jpg

Her Bütçeye Uygun Yatak Odası Takımı Fiyatları

yatak-odasi-3.jpg

Vivense'nin birbirinden şık yatak odası takımı seçenekleri arasında bütçenize uygun ürün gruplarına ulaşmanız vivense.com ile çok kolay! Farklı fiyat aralıkları altında yer alan takımlardan dilediğinizi seçerek yatak odanızı çok daha fonksiyonel ve güzel bir hale getirebilirsiniz. Eğer beğendiğiniz yatak odası takımı bütçenizi aşıyorsa, dönemsel olarak düzenlenen kampanyalar veya indirimleri takip ederek aklınızdaki yatak odası takımına oldukça ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Hazır setler halinde satışa sunulan yatak odası takımlarından ihtiyacınız olmayan ürünleri çıkartarak da alışverişinizi daha uygun bir bir fiyat karşılığında yapabilirsiniz. Örneğin, yatak odanızda iki adet komodin koyabileceğiniz yeterli alanınız yoksa, beğendiğiniz takımın içinden ihtiyacınız olmayan bir komodini çıkartabilirsiniz.

Ayrıca, hem yatak odanızda ekstra depolama alanı oluşturmak hem de yatağınızı daha işlevsel bir hale getirmek için pek çok karyola modeline baza sistemi ilave edebilirsiniz. Böylece yatak odanızdaki olası alan kayıplarını en aza indirerek daha fazla eşyanızı kapalı bir alanda saklama şansına sahip olursunuz. Ayrıca, Vivense.com'da göreceğiniz yatak odası takımlarından bazılarında karşılaşacağınız "takım içeriğini değiştir" sekmesine tıkladığınızda göreceğiniz ek dolap, puf gibi ekstra ürün seçeneklerinii de oluşturduğunuz yatak odası takımının içine dahil edebilirsiniz. Böylece hem odanıza yönelik hiçbir eksiğiniz kalmaz, hem de dekorasyonunuz daha zengin hale gelir.

Yatak Odası Takımınızın Parçalarını Siz Bir Araya Getirin

yatak-odasi-4.jpg

Vivense, tam olarak hayalinizdeki yatak odasına kavuşmanız, size özel bir dekorasyon ortaya çıkartmanız için dilediğiniz her konuda yardımcı olur. Yatak odanızın dekorasyonunu oturduğunuz yerden, online alışveriş kolaylığı ile yenilemenize olanak tanıyan Vivense'nin minimal, şık ve fonksiyonel yatak odası takımı modelleri arasından ilginizi çekenleri canlı olarak görmek isteyebilirsiniz. Bu isteğinizi gerçekleştirmek için Vivense web sitesinde yer alan "sana en yakın showroom'u bul" özelliğinden yararlanarak kendinize en yakın Vivense mağazasını kolayca öğrenip ziyaret edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri showroomda detaylı bir şekilde inceleyerek son kararınızı verebilirsiniz.

Showroom'a gidecek vaktiniz yoksa ya da online alışverişten daha çok hoşlanıyorsanız Vivense'nin uzman desteği yine yanınızda olur. Eğer kumaş seçiminde kararsız kaldıysanız Vivense'nin kumaş özelleştirme hizmetinden yararlanarak, beğendiğiniz altı farklı kumaşı evinize sipariş edebilirsiniz. Bu kumaşların diğer mobilyalarınızla ve evinizin genel dekorasyonu ile uyumunu gördükten sonra seçiminizi yapabilirsiniz. Böylece hiç risk almadan, uyumlu bir yatak odası dekorasyonuna imzanızı atmış olursunuz. Vivense'nin birbirinden güzel yatak odası takımları arasında seçim yapmakta zorlanıyor ve yatak odası dekorasyonunda bir profesyonelin yardımına ihtiyaç duyuyorsanız; Vivense'nin uzman iç mimar kadrosundan destek talep ederek sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Tüm bu kolaylıklardan faydalanarak yatak odası dekorasyonunu kusursuz hale getirmek istiyorsanız, haydi hemen alışverişe başlayın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.