Dikkan Grup Türkiye'nin En Fazla İhracat Yapan 452. Firması

Dikkan Grup Türkiye'nin En Fazla İhracat Yapan 452. Firması

Dikkan Group olarak, 2020 yılında gerçekleştirdiğimiz ihracat ile Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayınlanan “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” listesi içerisinde 452. sırada yer aldı.

A+A-

Dikkan Group , 2020 yılında gerçekleştirdiği ihracat ile Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayınlanan “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” listesi içerisinde yükselerek yılı 452. sırada tamamlandı.

Dikkan Grup tarafından bu başarıyla ilgili ilgili olarak bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi. 

2019 yılı sonlarında başlayan ve küresel olarak etkilendiğimiz pandemi sebebiyle olağanüstü bir dönemden geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz. Hayatımızı derinden etkileyen ve kalıcı izler bırakan Covid 19 salgını sebebiyle 2020 mücadele yılı olarak geçti.

Çalışanlarımızın ve diğer paydaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak, işimizin devamlılığını sağladık. Küresel olarak dayanıklılık testinden geçtiğimiz günlerde, esnek ve etkin yönetimimiz sayesinde hızlı uyumlandığımız 2020 yılını başarılı olarak tamamladık. 2020 yılı her anlamda öğrenme ve deneyimleme yılı oldu.

2020 yılında global ölçekte yaşanan bir çok krize rağmen Dikkan Group olarak, grup şirketlerimiz için belirlediğimiz doğru stratejiler sayesinde ihracatta yüksek performans sergilemeye devam ettik.

Kendi alanında deneyimli kadrolarımız, ihracat odaklı ve yüksek katma değerli ürün üretebilme kabiliyetimiz, bünyemizde bulunan Ar-Ge merkezimiz, uluslararası standartlara uygun kaliteli ve esnek ürün sunabilme yetkinliğimiz başarıya ulaşmamızın temel yapıtaşlarıdır.

Yüzde yüz yerli ve milli sermaye yapımız ile Türkiye ekonomisine sağladığımız katkıdan dolayı gurur duymaktayız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.