Dap Yapı'dan 'Uçan Bina' Projesi

Dap Yapı'dan 'Uçan Bina' Projesi

Dap Yapı İstanbul Maslak'ta 1.5 milyar değerinde uçan bina inşa edecek. Dap Yapı maslak uçan bina projesinde ön talepler toplanmaya başlandı.

A+A-

DAP Yapı İstanbul Sarıyer Maslak'ta hayata geçireceği Maslak projesi için hazırlıklara başladı. Projede ön talepler toplanıyor. 

1.5 milyar liraya mal olması beklenen DAP Yapı Maslak projesi ofis, residence ve çarşıdan oluşan karma bir proje olarak tasarlanıyor. 

"Uçan bina" olarak basına tanıtılan DAP Yapı Maslak projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. Projede uluslararası 3 mimarlık ofisi çalışıyor. 

DAP Yapı yönetim kurulu başkanı Ziya Yılmaz proje ile ilgili olarak şunları söyledi, “Maslak’ta mimarisi ile adından söz ettirecek bir proje yapacağız. Bina havada duruyor gibi görünecek. Uçan bina olacak, bir motoru eksik diyebiliriz. Havadan 18 metre yukarıda duracak. Konut ve ofislerin olacağı proje için 1.5 milyar liralık yatırım yapacağız. Kartal’da 500 milyon liralık yatırım yapacağız Teras Kule projesi için çalışmalara başladık, ihaleleri yapılıyor. Acıbadem konut projesi Emlak Konut GYO arsasında 1 milyar yatırımla inşa edilecek. Beykoz’da ise 1 milyar yatırımla manzaralı konaklar yer alacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.