Dap Yapı’dan Kartal’a 400 Konutluk Proje

Dap Yapı’dan Kartal’a 400 Konutluk Proje

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2017’de İstanbul’da 4 milyar lira yatırımla hayata geçirecekleri 4 projeden biri olan Teras Kule için ön talep toplamaya başladıklarını açıkladı.

A+A-

Kartal'da yükselecek proje için lansmana özel peşinatsız ve 40 ay vadeye uzanan kişiye özel vade farksız esnek ödeme imkanları sunuluyor. Basın mensuplarına Dap Yapı'nın 2017 projeleri hakkında bilgi veren Ziya Yılmaz, “Beykoz’a 1 milyar lira, Maslak’a 1.5 milyar lira, Kartal’a 500 milyon lira, Validebağ'a 1 milyar lira yatırım yapacağız” diye konuştu.

Dört projeyle ilgili mimari ve teknik çalışmaların sürdüğünü kaydeden Yılmaz, ilk olarak Kartal'da inşa edilecek Teras Kule'yi satışa sunacaklarını ifade etti. Projede 400 konutun yer alacağını söyleyen Yılmaz, “Konum itibariyle deniz ve Adalar manzaralı projenin dikkat çekici özelliği 1+0’dan 3+1’e kadar tüm rezidansların teras alanının bulunması. Projemiz bu yıl vefat eden dünyanın en ünlü mimarlarından Zaha Hadid'in Kartal için çizdiği kentsel dönüşüm projesinin tam merkezinde bulunuyor” dedi.Ticari üniteler, ofisler ve rezidansların yer alacağı iki blok halinde inşa edilecek Teras Kule'nin deniz ve Adalar manzarasına sahip olacağını ifade eden Yılmaz Şunları söyledi:

30'UNCU KATA BAHÇE

“Yeni projemiz ile daha önce hayata geçirdiğimiz Adam Kule, Vazo Kule, Tango ve Burgu Kuleler gibi yeni bir konsept oluşturacağız. Teras Kule'de gökyüzü bahçesi gibi simgesel bir proje geliştirdik. 30'uncu katta bir yandan güneşlenme imkanı bir tarafta bahçe hayatı sunulacak. Daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi yatırımcılara yüksek prim sağlayacağız. Teras Kule, lokasyon olarak Kartal'da İstMarina ve Pendik Marina arasında, Sabiha Gökçen Havalimanı, Bağdat Caddesi, Kadıköy Kartal Metro Hattı Kartal İstasyonu, üniversite ve hastanelere çok yakın konumda yer alıyor. Bölge mevcut AVM'lerinin yanı sıra yeni yapılanlarla birlikte yeni bir çekim merkezi olacak. Ayrıca yeni açılan Osmangazi Köprüsü ile Yalova, Gemlik ve Bursa'ya çok hızlı bir şekilde ulaşma imkanı da var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.