DAP Yapı Levent Projesi Ön Talep Topluyor

DAP Yapı Levent Projesi Ön Talep Topluyor

DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı. Merakla beklenen proje eski polis lojmanlarının olduğu alan üzerinde hayata geçirilecek. Projede ticari alanlar ve konutlar yer alacak.

A+A-

Yeni projeler için düğmeye basan DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçen proje 53 bin metrekarelik dev koru alanıyla dikkat çekiyor.

Detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağı DAP Yapı Levent projesi, Türk Telekom Arena'ya komşu konumda yükseliyor. Lokasyonuyla dikkat çeken proje, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nede yakın konumda yer alıyor. 

3 milyar 111 milyon TL'lik teklif

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan ihaleyi kazanan DAP Holding iştiraklerinden olan Eltes İnşaat arsa için en yüksek teklifi vermişti. Firma, proje toplam geliri olarak 3 milyar 111 milyon TL teklif verirken, arsa sahibi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na da 1 milyar 244 milyon TL ödeyeceğini taahhüt etmişti. Merakla beklenen proje eski polis lojmanlarının olduğu alan üzerinde hayata geçirilecek. Projede ticari alanlar ve konutlar yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.