DAP Yapı İzmir Projesinin Detayları

DAP Yapı İzmir Projesinin Detayları

DAP Yapı'nın İzmir'in Stadyumu'nun yanında inşa edeceği kule projesinin detayları belli oldu. 30 katlı iki kuleden oluşan DAP Yapı projesinde 665 konut ve 12 ticari ünite yer alacak. Projenin yatırım değeri 95 milyon lira olarak açıklandı.

A+A-

DAP Yapı, İzmir'in Bornova ilçesi Çamdibi Mahallesi’nde yer alan ve tapuda 30J III D pafta, 9133 ada, 1 parselde kayıtlı olan arsasının üzerine 95 milyon TL’lik bir yatırım hayata geçiriyor.

665 KONUT VE 12 İŞYERİ İNŞA EDİLECEK

Arsa yüzölçümü 6 bin 298 metrekare olan projede 66 bin 313 metrekarelik inşaat alanı bulunacak. İki kulenin oturum alan 4807 metrekare olarak hesaplandı. 30’ar katlı 2 kuleli projenin 4 bodrum katı, 665 konutu, 12 işyeri ve 621 araçlık otoparkı olacak.

95 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Projedeki 3 bodrum katı kapalı otopark, 4. bodrum katı da sığınaktan oluşacak. Projede konutlar ve işyerinin maliyeti 94 milyon 496 bin 25 TL tutarken dekorasyon ve tesisata 400 bin TL harcanacak. Projenin toplam yatırımı 95 milyon TL olacak.

Bornova Çamdibi Mahallesi’ndeki proje alanı Atatürk Stadyumu’na yaklaşık 175 metre kuş uçuşu mesafede yer alırken arazi çevresinde küçük sanayi işletmeleri ve depoların varlığı dikkat çekiyor.

DAP YAPI'NIN SAHİBİ İZMİR'DE YERLEŞECEK

İzmir'in vizyoner bir insan kitlesine sahip olduğunu belirten DAP Yapı yönetim kurulu başkanı Ziya Yılmaz yeni projede kendisine bir daire ayırıp İstanbul ile birlikte İzmir'de yaşamayı düşünüyor. Yılmaz İzmir ile ilgili düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi, "Bilenler bilir, ben İzmir'i çok seviyorum. İzmir'in vizyoner bir insan kitlesi var. Bu projede kendime de bir daire alıp, İstanbul'la birlikte İzmir'de de yaşamayı düşünüyorum. İzmir bizim Dap olarak kalıcı olacağımız bir şehir olacak. Yakın zamanda İzmir Otobanı ve Körfez Geçişi yapıldı. Bu yol tamamlandıktan sonra 3.5 saatte İzmir'e gidebileceksiniz. Benim bazen Kartal'dan Kağıthane'ye gitmem 2.5 saat sürüyor. İnanıyorum ki İstanbul'un yoğunluğundan bunalan birçok kişinin ikinci adresi İzmir olacak."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.