Dap İzmir'in Yüzde 58'i Satıldı!

Dap İzmir'in Yüzde 58'i Satıldı!

Ekim ayında lansman satışlarına başlayan Dap Yapı İzmir projesinde 707 konuttan 411'i satıldı. Projede lansman süresi de 18 aralık tarihine kadar uzatıldı.

A+A-

Dap İzmir projesindeki dairelerin yüzde 58'i 2 ay gibi bir sürede satıldı. Dap Yapı'nın İzmir'deki ilk projesi olan Dap İzmir'den sonra ikinci proje Çeşme'de hayata geçirilecek. Çeşme'de uluslararası bir proje yapmayı hedefleyen Dap Yapı'nın mimari çalışmaları devam ediyor.

2017’DE 1 MİLYAR 100 MİLYON TL CİRO
2017’nin ilk 11 ayında 1 milyar 20 milyon TL yaptıklarını belirten  Dap Yapı yönetim kurulu başkanı Ziya Yılmaz, yılı 1 milyar 100 milyon TL ciro ile kapatacaklarını söyledi. Yılmaz, cironun  595 milyon TL’si Validebağ projesi ile kalanını ise diğer projelerle yaptıklarını açıkladı.

2 AYDA 411 KONUT SATTI

Yılmaz Dap İzmir projesi hakkında ise şöyle konuştu: “İzmir bizim için çok önemli bölge. İstanbul dışındaki ilk projemiz. Dap İzmir projemizde 707 adet konut var. Bunların 411 tanesinin sözleşmesi yapıldı, satışı kapatıldı. Diğerlerinin satışı devam ediyor."

ÇEŞME’DE DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK PROJE

Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü, "İzmir’de sadece bir proje ile kalmak istemiyoruz. En az üç proje geliştireceğimizi söylemiştik. Şu anda 3 tane araziyi geliştirdik. Yine Çeşme’de arazimiz var. Orada uluslararası bir proje geliştirmek istiyoruz. Dünyaya örnek olacak ve İzmir’e yakışan bir proje geliştirmek istiyoruz. “

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.