Coordinat Bornova'nın Satış Ofisi Açıldı

Coordinat Bornova'nın Satış Ofisi Açıldı

Bornova Ağaçlıyol'da yapımı devam eden ve Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi olan Coordinat Bornova projesinin satış ofisi, gerçekleştirilen bir kokteylle açıldı.

A+A-

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılışta konuşan DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, öğrenci ve yatırımcılara yönelik yaşama geçirdikleri Coordinat Bornova projesinde inşaatın yüzde 60'ını, satışların ise % 70'ini tamamladıklarını söyledi.

İnşaat sektöründeki birçok firmanın artan girdi maliyetleri nedeniyle işi yavaşlattığını, fakat Coordinat Bornova'da inşaatın programa uygun ilerlediğini dile getiren Durmuş, söz verdikleri tarih olan 1 Mart 2018'de konut sahiplerine anahtar teslimi yapacaklarını vurguladı.

KONUTLAR FULL EŞYALI OLACAK...

Coordinat Bornova'nın, Mart 2018'de sahiplerine teslim edileceğini belirten Onur Durmuş, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini söyledi.

Coordinat Bornova'da bir insanın ihtiyacı olan tüm etkinlikleri tek çatı altında sunmaya çalıştıklarını belirten Durmuş, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atelyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. Sessiz kütüphane ders alanımız var. Sakin bir ortamda veya home ofis çalışmak isteyenler burayı kullanacak. Sloganımız ise, 'Burada yabancı yok, henüz tanışmadıklarınız var' Bünyesinde bir de konferans salonu da olacak. İçeride havuz ve peyzaj alanı var. Konutlar full eşyalı; konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. Haftanın bir çok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal donatılar olacak. Özel bir yaşam alanı oluşturduk. İnşaat son hızıyla devam ediyor. Mart 2018'de evleri teslim etmeyi planlıyoruz”

COORDINAT BORNOVA'YA YOĞUN İLGİ

İzmir ve Türkiye adına çalışmaya devam ettiklerini belirten DRC Grup Kurucu Ortaklarından Caner Tan da, ürettikleri projelerle en iyisini sunmaya çalıştıklarını aktardı.

İzmir için daha nitelikli ve işlevsel projeler üretmeye devam edeceklerini dile getiren Tan, Coordinat Bornova'nın sunduğu imkanlarla kesintisiz hizmet verdiğini belirtti.

Yeni projelerle ilgili arsa arayışlarının da sürdüğüne dikkat çeken Tan, “Bizi takip eden ciddi bir yatırımcı kiltesi var. Bu nedenle yeni bir projeye imza atarken, çok kazandıran bir proje üretme hedefimiz var. DRC Grup sürekli kendini büyüten bir firma; 10 yıllık süreçte her yıl % 300'lük bir büyüme grafiği yakaladık. Çünkü imza attığımız her iş bir sonrakinin teminatı oldu. Bu yıl da ivmenin aynı şekilde devam edeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.