Coordinat Bornova'da Tapu Sevinci

Coordinat Bornova'da Tapu Sevinci

DRC Grup'un İzmir Bornova Ağaçlı Yol'da hayata geçirdiği Coordinat Bornova'da yatırımcılar tapularını almalarının sevincini yaşıyor.

A+A-

Türkiye'nin ilk aidatsız sitesi olma özelliğini taşıyan ve hem konsepti, hem de konumuyla dikkatleri çeken Coordinat Bornova, ayrıca yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl % 7 net kira artışıyla, 5 yıllık kira garantisi de sunuyor.

Yatırımcıların tapularını almaları ve projenin son durumu hakkında bilgi veren DRC Grup ortaklarından Caner Tan, teslimat planlarında herhangi bir sapma bulunmadığını belirterek, konutları söz verdikleri gibi 1 Mart 2018'de sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

GÜVEN EN ÖNEMLİ OLGU

Şu ana kadar Coordinat Bornova'nın yüzde 65'inin satışının tamamlandığını belirten Tan, “Devletin vatandaşlarına verdiği tek senet tapu senedidir. Tapu o yerin mülkiyetinin sizin olduğunuzun en kesin ve değişmez garantisidir. Biz de DRC Grup olarak, bu söze çok inanıyoruz. Biz nasıl projelerimiz için arsa alırken tapumuzu elimize aldığımızı kendimizi güvende ve rahat hissediyorsak, projemizi seçen yatırımcılarımızın da bu güveni duymasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Kat karşılığı üretilen projelerde tapu vermenin mümkün olmadığını aktaran Caner Tan, projelerini gerçekleştirdikleri arsaların kendi öz sermayeleri olduğunu söyledi.

Güvenin insan hayatında en önemli olgu olduğunu vurgulayan Tan, “Tüm yatırımcılarımıza bize güvendikleri için teşekkür ediyoruz. Kendilerine tapularını vererek onlardaki güvenimizi perçinlememiz bizim için en büyük gurur kaynağı” dedi.

DOĞRU KARAR VERDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ

Yatırım için Coordinat Bornova'yı seçen ve tapusunu alan emekli öğretmen Raife Ulaş, doğru bir yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduğunu açıkladı. Eşinin ve kendisinin ömür boyu çalışarak biriktirdiği tüm varlıklarını Coordinat Bornova'da kullandıklarını aktaran Ulaş, “Tapumuzu alınca bir kez daha ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı anladık. Coordinat'ı seçmeden önce çok araştırma yaptık, tavsiyeler aldık. İnşaat mühendisi yeğenimizin tavsiyesiyle Coordinat Bornova'ya geldik ve ilk görüşmemizde evi almaya karar verdik. Caner Bey ve Onur Bey çok dürüst insanlar. Bugüne kadar verdikleri sözleri fazlasıyla yerine getirdiler ve bizi çok memnun ettiler” diye konuştu.

İSTANBUL YERİNE COORDİNAT'I TERCİH ETTİ

Coordinat Bornova'yı seçen bir başka yatırımcı emekli subay Feridun Özdemir ise, 6 ay önce emekli olduğunu ve yatırım yapmak amacıyla araştırmada bulunmaya başladığını anlatarak, “Coordinat Bornova karşıma çıkmasaydı, birikimimi İstanbul'da değerlendirmeyi düşünüyordum. Coordinat Bornova İzmir'de olmayan ve ihtiyaç duyulan bir konsept. Şirketle ilgili araştırmalarımın ardından da projenin doğru ve kurumun güvenilir olduğunu gördüm. İlk görüşmemde yatırım için karar verdim. Bundan sonra DRC'nin yeni projelerinde de yatırım yapacağım. Hem ilgileri, hem de verdikleri sözün fazlasıyla arkasında durdukları için tüm DRC Ailesi'ne teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

YATIRIM İÇİN ÇOK UYGUN

Coordinat Bornova'nın genç yatırımcılarından İç mimar Taylan Özcan da, Coordinat Bornova'nın yatırım için çok uygun bir proje olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Bir miktar param vardı ve yatırım için yer arıyordum. Ardından Caner Tan ile tanıştım. Kendisi projeyi çok doğru bir şekilde bana anlattı. Ben de yaptığım incelemenin ardından projede yer almak istedim. Doğru seçimde bulunduğumdan dolayı da mutluyum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.