Coordinat Bornova'da Satışlar Yüzde 50'yi Buldu

Coordinat Bornova'da Satışlar Yüzde 50'yi Buldu

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova Projesi'nde, satışlar yüzde 50'ye ulaştı.

A+A-

Coordinat Bornova'da 500 dairenin 250'ye yakınını kısa sürede satmayı başaran DRC Grup'ta, Kurucu Ortaklar Caner Tan ve Onur Durmuş'un yanı sıra; çalışanlar ve çözüm ortakları, düzenlenen kokteylde bu önemli başarıyı kutladı.

Projeye verdikleri destekten dolayı tüm paydaşlara teşekkür eden DRC Grup Ortakları'ndan Onur Durmuş, yatırımın doğru koordinatlarını vererek yola çıktıkları Coordinat Bornova projesinde çabalarının karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kısa bir zaman içinde projenin ruhsatını aldıklarını belirten Durmuş, aynı başarıyı satışta da yakaladıklarını kaydetti.

500 dairenin yarısını kısa zamanda sahipleriyle buluşturmanın çok büyük bir başarı olduğunun altını çizen Kurucu Ortak Caner Tan da, “Coordinat Bornova Projesi'nde sadece DRC Grup olarak bizim başarımız değil, tüm paydaşlarımızın büyük emeği var. Hepsine tekrar teşekkür ediyoruz. Emeklerini ve hayallerini Coordinat Bornova'ya katarak bize güç verdiler. Bu birlikteliğin önümüzdeki projelerde de sürmesi en büyük dileğimiz” diye konuştu.

BURADA YABANCI YOK

Coordinat Bornova'nın, Mart 2018'de sahiplerine teslim edileceğini belirten Onur Durmuş projeye ilişkin şu bilgileri verdi: “8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atolyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. Sessiz kütüphane ders alanımız var. Sakin bir ortamda veya home ofis çalışmak isteyenler burayı kullanacak. Sloganımız ise, 'Burada yabancı yok, henüz tanışmadıklarınız var' Proje bünyesinde bir de konferans salonu olacak. İçeride havuz ve peyzaj alanı mevcut. Konutlar full eşyalı. Konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. Haftanın birçok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal donatılar olacak.Daireleri, Mart 2018'de sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz”

5 YIL KİRA GETİRİSİ

DRC Grup Ortaklarından Caner Tan ise yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl % 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini söyledi.

Projede 2 bin 350 metrekare dükkan alanı olacağını belirten Tan, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde yatırımcıların aidat ödemeyeceklerine dikkat çekti.

Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını da dile getiren Caner Tan, Sanayi Metro durağına yalnızca 100 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova'nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'ne de yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.