Coordinat Bornova Üniversite Öğrencilerine Tanıtıldı

Coordinat Bornova Üniversite Öğrencilerine Tanıtıldı

DRC Grup, Bornova Ağaçlıyol'da yaşama geçirdiği Coordinat Bornova'yı Ege Üniversitesi önünde açtığı bir standla tanıttı.

A+A-

Stand ziyaretçilerine proje hakkında ayrıntılı bilgi verdiklerini söyleyen DRC Grup Satış Yetkilisi Ayfer Kaçtım, Coordinat Bornova'nın Türkiye'nin tek aidatsız sitesi olması ve 5 yıl kira garantisi sistemiyle ilgi gördüğünü söyledi.

Kaçtım, Coordinat Bornova'nın sunduğu geniş sosyal avantajlar ve konumuyla İzmir'de öne çıkan projeler arasında yer almayı başardığını ifade etti.

Ayfer Kaçtım, Coordinat Bornova'da kiralama, teknik servis, güvenlik ve temizlik hizmetlerini de içeren profesyonel bir site yönetimi hizmet verildiğinin altını çizdi.

Coordinat Bornova'nın gerek konumu gerekse de ulaşım olanaklarıyla dikkat çektiğini kaydeden

Kaçtım şöyle devam etti: 8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atelyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alıyor. Standımız 10 gün boyunca açık olacak. Bilgi almak isteyen öğrencileri bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.