Coordinat Bornova Mavibahçe'de Tanıtıldı

Coordinat Bornova Mavibahçe'de Tanıtıldı

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol'da yapımı gerçekleştirilen Coordinat Bornova, Mavibahçe Alışveriş Merkezi'nde açılan bir stantla tanıtıldı.

A+A-

Stand ziyaretçilerine proje hakkında ayrıntılı bilgi verdiklerini söyleyen DRC Grup Satış Müdürü Bülent Çağlayan, Coordinat Bornova'nın Türkiye'nin tek aidatsız sitesi olması ve 5 yıl kira garantisi sistemiyle yoğun talep gördüğünü söyledi.

Çağlayan, Coordinat Bornova'nın sunduğu geniş sosyal avantajlar ve nezih konumuyla İzmir'de öne çıkan projeler arasında yer almayı başardığına dikkat çekti.

Konutların teslim tarihinin öne çekildiğini ve anahtarların Mart 2018'de sahiplerine kavuşacağını da dile getiren Bülent Çağlayan, “Coordinat Bornova'da kiralama, teknik servis, güvenlik ve temizlik hizmetlerini de içeren profesyonel bir site yönetimi hizmet verecek” dedi.

Coordinat Bornova'nın gerek konumu gerekse ulaşım olanaklarıyla tercih edildiğini hatırlatan Çağlayan, sözlerine şöyle devam etti: “7'şer katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe,restourant ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, oyun alanı, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atelyeler, cep sineması kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. Sessiz kütüphane ders alanı olacak. Konutlar full eşyalı; konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. Haftanın bir çok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal alanlar bulunacak”

 

Yüzde 85'lik satış oranına ulaşan Coordinat Bornova, benzerlerinden kendisini ayıran nitelikleri sayesinde konut sahiplerine en yüksek prim ve kazanç sağlayarak yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.