Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm Projesi Hakkında Bilgi Aldı!

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm Projesi Hakkında Bilgi Aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

A+A-

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve Tien Jin Belediyesi'ne bağlı Mimarlık-Mühendislik Firması yetkilileri, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti. Heyet üyelerini, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın makamında ağırladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette heyet üyeleri, Esenler'de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling, Türkiye’de turizmden ticarete, altyapıdan kentsel dönüşüme kadar pek çok alanda iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek için ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Tien Jin Belediyesi'ne bağlı Mimarlık-Mühendislik Firması yetkilileri de, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek yerel yönetimler arasındaki ilişkilerin artırılması yönünde her tülü işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler. 

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın da, ilçe hakkında genel bilgiler verdiği konuklara, Esenler Belediyesi’nin fiziki ve sosyal projeleri ile ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Aydın, 8.5 milyon metrekare alanda inşa edilecek "Esenler Yeni Şehir" projesi hakkında da Çinli heyeti bilgilendirdi.

Ziyaret, hep birlikte objektiflere poz verilmesiyle son buldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.