Çiçek Kardeşler Güzelbahçe Projesinin İsmi Belli Oldu

Çiçek Kardeşler Güzelbahçe Projesinin İsmi Belli Oldu

5 temmuzda lansman fiyatlarıyla satışa çıkacak olan Çiçek Kardeşler Güzelbahçe projesinin ismi 'Çiçek Evler Mavi Yaka' olarak belirlendi. Proje internet sitesindeki form üzerinden ön talep toplamaya devam ediyor.

A+A-

Güzelbahçe Maltepe Askeri Lisesi'nin önünde Mithatpaşa caddesi ve denize 75 metre cephesiyle bölgenin en değerli arazilerinden birinde yapılacak 73 konutlu proje, aynı zamanda İzmir'in yeşil bina sertifikasına sahip ilk uygulaması olacak.

Hem kent yaşamına yakın, hem de doğal ortamıyla sakinlerine huzur vaat eden projede ayrıca konut alacaklara özel spa - masaj ve fitness salonları ve cafeleri de içeren bin m² büyüklüğünde sosyal tesisler bulunacak.

Güzelbahçe'deki projeleriyle ilgili bilgi veren Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, git gide daralan ve kalabalıklaşan kentlerde yaşayan insanların, yoğun trafik ve apartmanlar arasında kendilerini sıkışmış hissettiklerini ve kaçacak huzurlu ortamlar aradıklarını söyledi.

Güzelbahçe'deki projenin 21 dönümlük alanda 73 adet konut ve 3 adet işyerinden oluşan özel bir çalışma olacağını kaydeden Çiçek, “Projemizde insanların deniz ve doğayla içiçe yaşayarak huzurun keyfine varacakları bir konsept oluşturduk” dedi.

DÖRTTE ÜÇÜ PEYZAJ ALANI

Projenin dörtte üçünün yeşil alandan oluştuğuna dikkat çeken Mustafa Çiçek, konutların çoğunun deniz, tamamının havuz gördüğünü vurguladı.

12 dönümlük peyzaj alanına sahip projenin 170 m² - 350 m² arası büyüklüklerde 3 + 1, 4 + 1, 5 + 1, zemin dubleks ve çatı dubleks ve daire olmak üzere toplam 73 konuttan oluştuğunu belirten Çiçek, projede toplam 60 metre uzunluğunda iki adet yüzme havuzu olduğunu da dile getirdi.

Konut sahiplerinin konforu için bütün ayrıntıların düşünüldüğü söyleyen Mustafa Çiçek, “Her daireye asansörlü direkt ulaşım imkanı sağlayan 1 adet kapalı otopark imkanı bulunuyor. Her konutun bodrum katında 35 - 40 metrekare arası kendine ait deposu mevcut. Ayrıca iki ayrı adadan oluşan sitenin orta bölümünde 3 bin 600 m² alanlı bir park alanı mevcut” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.