ÇEŞMÜD Güçlü Üyeleriyle İyi Bir Sinerji Yakaladı

ÇEŞMÜD Güçlü Üyeleriyle İyi Bir Sinerji Yakaladı

Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (ÇEŞMÜD) birinci olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti. Yönetim kurulunda yer alan isimler de belli olurken yönetim kurulu başkanı Süha Deviren, “Güçlü üyelerimizle iyi bir sinerji yakaladık” dedi.

A+A-

ÇEŞMÜD yönetim kurulu başkanı Süha Deviren Alsancak Key Otel'de düzenlenen genel kurul toplantısında derneğin kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Deviren, “Derneğimizi 2023 yılının temmuz ayında 10 kurucu üyeyle kurduk. Bir kurucu üyemiz Türkiye’deki faaliyetlerini sonlandırdığı için aramızdan ayrılmak zorunda kaldı. İlerleyen dönemlerde çok değerli üyeleri de dahil ederek üye sayımızı 20’ye çıkardık. Kuruluş aşamasında olan bir dernek olduğumuz için ekibimizi güçlendirmek adına üye ziyaretlerinde bulunduk. Çok iyi bir sinerji yakaladık. Yeni ekip arkadaşlarımız da bize güç kattı. Dernekleri güçlü kılan üyeleridir. Bu kadar değerli ve güçlü üyeler olduğu sürece Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi.

suha-deviren-001.jpg

Üye alım kriterleri ile ilgili de tüzük değişikliğine gidildi. ÇEŞMÜD’e üye olacak olan kişilerin en az 3 referansla yönetim kuruluna sunulması gerekiyor. 10 kişilik yönetim kurulunun tamamının onay vermesi halinde üyelik kabul edilecek. Yönetimden herhangi bir kişi olumsuz oy kullandığında başvuru kabul edilmeyecek. Dernek yönetimi, çok fazla üyeye sahip olmak gibi bir hedeflerinin olmadığını, Çeşme’de nitelikli iş yapan sektör paydaşlarını bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Dernek üyelerinin tamamının desteğiyle, üye alımında kadın üyelere pozitif ayrımcılık uygulanması kararlaştırıldı. Dernek üyeleri ayda bir kez toplanarak sektördeki gelişmeleri ve Çeşme’yi gündeme alacak. Üyeler arasındaki ticari işbirliklerinin artırılmasına yönelik de girişimlerde bulunulacak.

yonetim-kurulu.jpg

YÖNETİM KURULUNDA KİMLER VAR?

Çeşme’de nitelikli projeler üreten isimlerin yer aldığı ÇEŞMÜD’ün yönetim kurulu listesi şu şekilde;

Arif Süha Deviren – Yönetim Kurulu Başkanı

Cemal Temel – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Alper Veryeri – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Gönenç Avcı – Sekreter

Tolga Yapıcı – Sayman

Nazmi Ertan – Yönetim Kurulu Üyesi

Yağız Serter – Yönetim Kurulu Üyesi

Mahir Kaplan – Yönetim Kurulu Üyesi

Gürcan Sevin – Yönetim Kurulu Üyesi

Gözde Susam İnanç – Yönetim Kurulu Üyesi

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTESİ

Taylan Tanyer

Erdal Canpolat

Necdet Ulema

Övünç Emre

DENETİM KURULU ASİL LİSTE

Özveri Okay

Artun Şeber

Gökhan Tiğa

DENETİM KURULU YEDEK LİSTE

Okan Baltacı

Kerem Bayraktaroğlu

Erol Çivici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.