Çeşme'nin 'Şampiyonlar Ligi'

Çeşme'nin 'Şampiyonlar Ligi'

İMFED çatısı altında kurulan Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği'nin açılışı yapıldı. Derneğin yönetim kurulu başkanı Süha Deviren, dernek yönetimini "Çeşmenin şampiyonlar ligi' olarak tanıtırken sektöre katkı sağlamak için çalışacaklarını ifade etti.

A+A-

İzmir Müteahhit ve İş İnsanları Derneği'nin açılışı Reisdere'de bulunan CK Architecture ofisinde gerçekleşti. Açılışa İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) başkanı Ziya Dağlıer, Karşıyaka Yapı Müteahhitleri Derneği başkanı Niyazi Gültekin, Çeşme Alaçatı Müteahhit ve İş Adamları Derneği başkanı Koray Eroğlu, Bornova-Bayraklı Müteahhitler Derneği başkanı Cemil Turan ve çok sayıda davetli katıldı.

izmir-muteahhitler-federasyonu-003.jpg

ÜYELERİMİZ İZMİR VE ÇEŞME'DE MARKA PROJELERE İMZA ATIYOR

Derneğin kuruluş amacı ve hedeflerini aktaran Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (ÇEŞMÜD) "Derneğimiz sektördeki beraberliği ve işbirliğini artırmak amacıyla kurulmuştur.  Çeşme derneğimiz, İzmir'deki köklü inşaat firmalarını temsil etmektedir. Dernek üyesi olan müteahhit arkadaşlarımız İzmir ve Çeşme'de çok sayıda marka projeye imza atmış, İzmir'in köklü şirketlerini temsil etmektedir. ÇEŞMÜD olarak yönetim kurulumuzla beraber Çeşme bölgesinde üyelerimizin rekabet gücünü artırmayı, konsorsiyumlar kurarak ticari işbirliklerini artırmayı, üyelerin haklarını gözetmeyi ve üyelerimiz arasında işbirliğini artırarak mesleki standartların ve iş etiğinin sektörde yükselmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. İzmir Müteahhitler Federasyonu'muza bağlı olarak sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini kamu yetkililerine aktarmayı hedefliyoruz" dedi.

suha-deviren.jpg

Çeşme'nin en iyi markalı projelerini üreten isimler dernek yönetiminde yer alırken Süha Deviren, ÇEŞMÜD yönetim kurulunu 'Şampiyonlar Ligi' olarak tanıttı. 

Derneğin kurucu yönetim kurulu üyeleri şu şekilde:

Cemal Temel - Temelsan İnşaat

Alper Veryeri - Veryeri Grup

Gönenç Avcı - Piar Yapı

Cem Kapancıoğlu - CK Architecture

Gürcan Sevin - Luvi Grup

Mahir Kaplan

Nazmi Ertan 

Yağız Serter

Gözde Susam İnanç 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.