Cengiz İnşaat Gümüşhane'ye Öğrenci Yurdu Yapacak

Cengiz İnşaat Gümüşhane'ye Öğrenci Yurdu Yapacak

Gümüşhane'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, Torul'a yapılması planlanan öğrenci yurduna onay verdi. Yurt inşaatı Cengiz İnşaat tarafından hayata geçecek.

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım, Gümüşhane Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu'nun ilçeye erkek öğrenci yurdu isteğini geri çevirmedi. Torul'da Cuma namazının ardından görüşen Başbakan Yıldırım ve Başkan Köroğlu erkek öğrenci yurdu talebi konusunda Cengiz İnşaat firması sahibi Mehmet Cengiz'den söz alarak Torul'a Erkek Öğrenci Yurdu müjdesini verdi. 

YURDU CENGİZ İNŞAAT YAPACAK 

Cengiz İnşaat sahibi Mehmet Cengiz, Başbakan Binali Yıldırım'ın isteğini geri çevirmezken Torul'a yurt inşaatının kendileri tarafından yapılacağını söyledi. Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu yaptığı açıklamada "Başbakanımız sayın Binali Yıldırım beyefendi başta olmak üzere ilçemizi ziyaret ederek onurlandıran Başbakan Yardımcımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Trabzon ve Gümüşhane Valilerimize, Trabzon ve Gümüşhane Î1 ve Belediye Başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde önemli sıkıntılardan biri olan erkek öğrenci yurdu sorununu sayın Başbakanımıza ilettik kendileri de Cengiz İnşaat yetkilisi Mehmet Cengiz'e bu sorunu iletince sayın Mehmet Cengiz beyefendi yurt inşaatını kendilerinin üstleneceği müjdesini verdi. Başta Başbakanımız olmak üzere Mehmet Cengiz beyefendiye ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" dedi. 

BU FOTOĞRAF GÖNÜLLERİ FETHETTİ 

Başbakan Binali Yıldırım'ın cuma günü yaptığı Gümüşhane mitinginin sonunda kameralara yansıyan bu fotoğraf, binlerce Gümüşhanespor taraftarının gönlünü fethetti. Mitingin sonunda halkı selamladığı sırada Gümüşhanespor atkısı açan Başbakan Yıldırım, büyük alkış alırken alanda bulunan binlerce vatandaş bu anın hem fotoğraflarını kaydetti hem de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimize aynı zamanda moral veren bu fotoğraf sosyal medyada yüzlerce kez paylaşılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.