Cansu Dere Fransa'da 350 Bin Avroya Ev Alacak

Cansu Dere Fransa'da 350 Bin Avroya Ev Alacak

Fransa'ya sürekli tatile giden Cansu Dere burada ev almak için araştırmaya başladı. Ünlü oyuncunun Fransa'da alacağı 40 metrekarelik evin fiyatı 350 bin Euro civarında.

A+A-

Yıllardır sık sık Fransa'ya tatil yapmaya giden Cansu Dere, burada 'ev'lenmek için araştırmalara başladı.

FİYATLAR ATEŞ PAHASI

Yurt dışında ev alan ünlüler kervanına Cansu Dere de katıldı. Fransa'da tatil yapan güzel oyuncu, yıllar boyunca kurduğu 'Paris'te evlenme' hayaline sonunda kavuşuyor. Kısa bir süre önce soluğu yeniden Paris'te alan 39 yaşındaki güzel, Champs-Elysees yani Şanzelize Caddesi'ne yakın daireleri gezdi. Cansu Dere, fiyatları cep yakan dairelerden birini almaya karar verdi.

TEK ODALI DAİRE...

Güzel oyuncu, emlak sektöründe dünyanın en pahalı bölgelerinden arasında bulunan Paris'te bütçesine göre 30 ile 40 metrekarelik daireler yer alıyor.  Dere, 40 metrekarelik bir odadan meydana gelen stüdyo daire için de 350 bin euro yani yaklaşık 2 milyon 315 bin lirayı gözden çıkardı. Paris'te evi olan Türk ünlüler arasında Tuba Büyüküstün ve Okan Bayülgen yer alıyor.

METREKARESİ 57 BİN LİRA!

Cansu Dere'nin 40 metrekarelik dairesinin fiyatı, 2 milyon 315 bin lira. Yani evin sadece bir metrekaresinin değeri 57 bin lira olarak açıklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.