Buca Belediyesi'nden 1.8 Milyon TL'ye Satılık 4 Arsa

Buca Belediyesi'nden 1.8 Milyon TL'ye Satılık 4 Arsa

Buca Belediyesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan konut imarlı 4 adet arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Dokuz Eylül Üniversitesi kampüsüne yakın mesafede yer alıyor. Arsaların satış fiyatı 1 milyon 841 bin TL olarak açıklandı

A+A-

Buca Belediyesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan konut imarlı 4 adet arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Dokuz Eylül Üniversitesi kampüsüne yakın mesafede yer alıyor. Arsaların satış fiyatı 1 milyon 841 bin TL olarak açıklandı. İhalesi 1 Eylülde gerçekleşecek. 

buca-belediyesi-arsa-ihalesi.png

BUCA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemize ait Buca İlçesi sınırları içerisinde bulunan aşağıda adresleri belirtilen taşınmazların 2886 sayılı kanunun 45.maddesine istinaden açık teklif artırma usulü ile ihale edilerek satışa sunulacaktır.

İhale ile alakalı Şartname ve ekleri her gün mesai saatleri içerisinde Buca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde incelenebilir.

İhaleye katılmak isteyenlerin: Tüzel kişi olarak katılacaklar ihale şartnamesinde yazılı belgeler Ticaret ve Sanayi Odası yada Esnaf Odası Kaydı, geçici teminat mektubu veya geçici teminatın Belediyemiz veznesine yatırıldığına dair makbuz ile birlikte kimlik belgeleriyle;
İhaleye gerçek kişi olarak katılacakların : Mahalle Muhtarlarından veya Nüfus Müdürlüklerinden alacakları nüfus sureti, ikametgah ilmühaberi, nüfus aslı veya 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununa ilişkin yönetmeliğin 51. Maddesinin 4. Fıkrası gereği e-devlet kapısından alacakları nüfus surety, ikametgah ilmühabiri, nüfus aslı ile birlikte geçici teminatı Belediyemiz veznesine yatırdıklarına dair makbuz ile birlikte ihale günü ihale saatine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekir.

Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Keyfiyet ilan olunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum