BTA Group’un Yeni Rotası Yarımada!

BTA Group’un Yeni Rotası Yarımada!

Uzun yıllardır Ege Bölgesi’nde birçok  projeye  imza atan BTA Group konut rotasını yarımada’ya çevirdi. Grande Amore Konaklarını  Urla’da hayata geçiren BTA Group Çeşme, Güzelbahçe  ve Seferihisar’da  proje geliştirecek.

A+A-

İzmir’deki birçok projede imzası bulunan ve çok sayıda taahhüt işine imza atan BTA Group 15 Konaktan meydana gelen projeyi özel olarak tasarladı.

Proje hakkında bilgi veren BTA Grup yönetim kurulu başkanı Baran Tanış, “1 yıl gibi sürede projemizin yüzde 65’lik kısmı tamamladık. İlk yapılarımızı temmuz ayında itibaren teslim etmeye başlayacağız , 2019 yılının tamamıyla Grande Amore Konaklarında  yaşam başlayacaktır. Bölgeye nefes getirecek,  Ege bölgesinin en iyi projesini yapıyoruz. Burada otel konforunda bir yaşam sunuyoruz. Sosyal alanlarımızın yanı sıra konsiyerj hizmeti sunuyoruz. 610 metrekarelik 15 konak buluyor. Her konağın kendine ait bahçesi, sinema odası,  masaj odası, saunası, türk hamamı, ateş kuyusu ,güneşlenme alanları, jakuzisi ve 80-90 metrekarelik özel tasarlanmış havuzu bulunuyor” dedi.

baran-tanis.jpg

ORMAN, DENİZ VE PEYZAJ

Bölgeyi seçerken çok araştırdıklarını ifade eden Tanış sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bizim için en önemli unsur proje alanın etrafının ormanlık alan olduğunu ifade etti.  Çevresindeki yeşil alanlarla yarım adanın en temiz oksijenine sahip bölgelerinden biri. Kaz dağlarına eşit oksijen oranıyla farklılığını gösteriyor. İkinci önceliğimiz deniz manzarası, projemizdeki tüm konaklar deniz manzarasına hakim,  Üçüncüsü ise her yapının kendine ait özenle çalışılmış doğal peyzaj alanları ve havuzları. Peyzaj düzenlemesinde bölgenin bitki örtüsü ile uyumlu çalıştık. Urla zeytini ağaçları ile ünlü, proje alanımızda 1000 yıllık tarihe tanık etmiş zeytin ağaçlarımız var. Bunları daha nice asırlara taşımak için özenle koruduk.”

Yapılarımızda en küçük ayrıntılara bile önem verdiğini söyleyen Baran Tanış, “Yapılarımızı tasarlarken, hayatınızı kolaylaştırmayı planlıyoruz. Özenerek tasarlanmış yapılarımız, her anından keyif alacağınız şekilde planlandı. Burada yaşayacak kişiler her anında yaratmak istediğimiz konforun keyfini yaşayacaklar. Yapının dekorasyon detaylarını müşterilerimizin tercihine bırakıyoruz. İmalat aşaması tamamlamadan projeden konak alan kişilere yapıların iç mekanlarını  istediği gibi dekore etme imkanı veriyoruz. Herkesin yaşam zevki ayrı olduğu için herkesi memnun edeceğimiz bir proje olsun istedik” ifadelerini kullandı.

İstanbul otoyol projesi İzmir’deki gayrimenkullerin değerinin arttığını belirten Tanış son olarak şu sözleri kullandı, “İzmir İstanbul projesinin ardından yarımadaya çok ciddi talepler oldu. İstanbul’un yoğun yaşamından ve stresinden yorulmuş olan İzmir’in daha az kalabalık ve yeşili bol olan ilçelerini tercih ediyor. İstanbulluların tercihi Çeşme,  Urla, Güzelbahçe , Seferihisar gibi turistik ilçeler oluyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.