Boş Dairenin Kirasını DRC Grup Ödüyor!

Boş Dairenin Kirasını DRC Grup Ödüyor!

DRC Grup Coordinat Bornova projesinde yaşam başladı. Türkiye'nin ilk aidatsız sitesinde 5 yıllık kira garantisi sunuluyor. Konutunu kiraya veremeyenlerin yıllık yüzde 7 net kira artışıyla kiralarını inşaat firması ödüyor.

A+A-

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol'da gerçekleştirilen Coordinat Bornova, Türkiye'nin tek aidatsız sitesi olması ve 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların ilgisini gördü.

Yaşamın başladığı projenin özellikle sosyal donatılarıyla da dikkat çektiği bilgisini veren DRC Grup Kurucu Ortaklarından Caner Tan, DRC Grup garantörlüğünde yatırımcıların şu anda evleri boş olsa bile kiralarını almaya başladıklarını da dile getirdi.

5 YILLIK KİRA GARANTİSİ

Tüm konutların eşyalı olarak teslim edildiği bilgisini veren Tan, “Normal kiralamalarda konut sahipleri kiracılarla muhatap oluyor. Herhangi bir sebepten dolayı kira ödenmezse kendi zararlarına oluyor. Evdeki eşyalara zarar geldiği zaman da yine bunu kendilerinin karşılaması gerekiyor. DRC Grup olarak yatırımcıların kiracısı biziz ve tüm bu zararları biz karşılıyoruz. Bu sistemin bir diğer büyük avantajı da ev boş kalsa bile yatırımcı, kontratı gereği bizden kira almayı garanti ediyor. Her yıl % 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi sunuyoruz. Böylelikle herhangi bir aidat da ödemediği için uzun vadede gelirini artırmış oluyor” diye konuştu.

24 SAAT YAŞAM

Kurucu Ortak Onur Durmuş da, projenin alt katında 2 bin 150 metrekarelik ticari alan bulunduğunu belirterek; konut sahiplerinin her türlü ihtiyacını tek çatı altında karşılayabileceklerini belirtti.

Durmuş, ticari alanlarda banka, süpermarket, restoran ve kafelerin hizmet vereceğini vurguladı.

Türkiye'de ilk defa aidatsız ve kira garantili sistemi Coordinat Bornova'da uyguladıklarını ifade eden Onur Durmuş, firma olarak mimariyi ve yaşam kalitesini buluşturan örnek bir projeye imza attıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.