Bolu Paşaköy'de 14.5 Milyon TL'ye Satılık Arsa!

Bolu Paşaköy'de 14.5 Milyon TL'ye Satılık Arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 14 milyon 500 bin TL bedelle satışa sundu.

A+A-

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Bolu Belediye Başkanlığından:

1. Mülkiyeti Belediyemize ait Bolu İli Merkez İlçesinde aşağıdaki listede belirtilen taşınmaz; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca 35/a maddesi Kapalı Teklif Usulü ile Satış ihalesi yapılacaktır.

2. Yukarıda nitelikleri, diğer özellikleri, muhammen satış bedeli geçici teminat miktarı, ihale usulü belirtilen Bolu Belediyesine ait taşınmaz Bolu Belediye Başkanlığınca Belediye Toplantı Salonunda ihale ile satılacaktır.
3. İhale 08.02.2022 Salı günü saat 14:00’ de Büyükcami Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No: 99 Bolu Belediyesi Hizmet Binası 5’inci kat Bolu’yu Seviyorum Toplantı Salonunda yapılacaktır.
4. İhaleye ilişkin şartname ve ekleri Bolu Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden görülebilir, 500,00 (beşyüz) TL makbuz alındısı karşılığında mesai saatleri içerisinde alınabilir.
5. İstekliler Geçici teminat bedelini en geç ihale günü saat 12:30’e kadar Belediyemiz veznesine yatırmaları gerekmektedir. İhale üzerinde kalmayan katılımcılar geçici teminatlarını geri alabilirler.
6. İhaleye katılabilmek için istenen belgeler;
A-Dış Zarfın İçinde Bulunacaklar:
a. Gerçek kişiler nüfus cüzdanı sureti ve Kanuni İkametgâh belgesi,
b. Gerçek Kişiler İçin İmza Beyannamesi (Noterden) Vekâleten İştirak Ediyorsa İsteklilerin Adına Teklif Vermeye Yetkili Olduğuna Dair Noter Tasdikli Vekâletname ve Vekilin İmza Beyannamesi,
c. Tüzel Kişi İse Mevzuatı Gereği Tüzel Kişiliğinin Siciline Kayıtlı Olduğu Odalarından belge,
d. İhaleye vekâleten veya tüzel kişiler adına iştirak edecek kişilerin noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri,
e. İş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye teklif verecek istekliler için, iş ortaklığı beyannamesi,
f. Tebligat için adres beyan belgesi,

g. Bolu Belediyesine borcu olmadığına dair belge,
h. İhaleye katılmak için isteklilerin katılacakları ihaleye ilişkin, Bolu Belediye Başkanlığı veznesine yatıracakları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, [en az 60 (atmış) gün süreli]
i. 500,00 (beşyüz) TL Şartname bedelinin yatırdığına dair makbuz veya banka dekontu,
j. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6 ncı maddesinde sayılan kişiler ve yasaklı addedilenlerden olunmadığına dair taahhütname,
k. Taşınmaz mal satış şartnamesi, (şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalamak zorundadır)
l. İç zarf: İçinde fiyat teklifi olacaktır
B-Dış Zarfın Sunulması:
a. Dış Zarfın üzerinde isteklinin adı, soyadı veya unvanı ile açık adresi olacak şekilde hangi ihaleye katılmak istediklerini belirtecektir. Zarf kapalı ve imzalı olacaktır.
b. İhaleye katılacaklar istenilen belgelerin konulduğu zarflarını 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesinde belirtilen Kapalı Teklif Usulüne göre hazırlayacaklar en geç ihale günü saat 12:30’ e kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne vermek zorundadırlar. Saat ayarlarında Türkiye Radyo Televizyon (TRT) saat ayarı esastır.
7. İhale Komisyonu 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 29. maddesi uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakla serbesttir.
İlan olunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.