Bizim İçin Esas Olan, Yaptığımız Her İşin Ardında Güven Ve Memnuniyet Bırakmak

Bizim İçin Esas Olan, Yaptığımız Her İşin Ardında Güven Ve Memnuniyet Bırakmak

40 yıllık deneyimiyle İzmir’deki çok sayıda markalı projede ana yüklenici olarak yer alan Verkom Yapı’nın ikinci kuşak yöneticisi Yasin Kaya, “Bu şehirde büyük ve kaliteli işlere imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

A+A-

1985 yılında beri inşaat sektöründe bulunan Vahyettin Kaya tarafından kurulan ve İzmir’in en prestijli projelerinde yer alan Verkom Yapı ve Veka İnşaat, yaklaşık 40 yıllık deneyimiyle sektörde faaliyetlerini sürdürüyor. Konut, ticari yapılar, dış cephe uygulamaları ve anahtar teslim projelerde uzmanlaşan firma, "yalnızca yapı inşa etmekle kalmıyor; şehre kalıcı değerler katıyoruz" diyor.

Şirketin 2. kuşak temsilcisi Yasin Kaya, gelecekte hem İzmir’de hem de farklı şehirlerde yeni projelerle büyümeyi hedeflediklerini belirterek, “Bizim için esas olan, yaptığımız her işin ardında güven ve memnuniyet bırakmak” ifadelerini kullandı.

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Yasin Kaya. Yaklaşık 20 yıldır inşaat sektörünün içerisindeyim. Verkom Yapı olarak taşeronluk hizmeti, Veka İnşaat olarak da müteahhitlik faaliyetleri yürütüyoruz. İzmir’de birçok önemli ve büyük projede yüklenici firma olarak yer aldık.

Şirketlerinizin ağırlıklı olarak çalıştığı alanlar nelerdir?

Konut, ticari yapılar, dış cephe uygulamaları ve anahtar teslim projeler bizim en yoğun olduğumuz alanlar. Amacımız sadece bir bina inşa etmek değil, aynı zamanda güvenle oturulacak, uzun ömürlü ve estetik yapılar ortaya koymak.

Firmanızın sektörde farklı olmasını sağlayan noktalar neler?

Bence en büyük gücümüz ekibimiz. Çalışma arkadaşlarımızın büyük bir kısmıyla 10 yılı aşkın süredir birlikteyiz. Bu uzun yol arkadaşlığı bize hem güven hem de uyum kazandırıyor. Yaptığımız işlerde kaliteden ödün vermiyoruz; bu da sektörde güvenilir bir marka olmamızı sağlıyor.

İzmir’deki projelerinizden bahseder misiniz?

İzmir’in önde gelen projelerinde yüklenici olarak yer aldık. Atılgan Oasis, Atılgan Royal, Soyak Siesta, Yunusoğlu Limanreis, Dorukline Çeşme, Mavi Yaka Evleri, Loca Ataşehir, İTÜ Koleji bu projelerden bazıları. Bu şehirde büyük ve kaliteli işlere imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Her proje bizim için sadece bir iş değil, aynı zamanda şehre bırakılan bir iz, bir değer oluyor.

Gelecek hedefleriniz neler?

Önümüzdeki dönemde hem İzmir’de hem de farklı şehirlerde büyümeyi, yeni projelerde adımızı daha çok duyurmayı hedefliyoruz. Bizim için esas olan, yaptığımız işlerin ardında memnuniyet ve güven bırakmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.