Bien'in En Gözde Tasarımları İtalya'da Görücüye Çıktı

Bien'in En Gözde Tasarımları İtalya'da Görücüye Çıktı

23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie, sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Bien yeni ürünlerini fuarda görücüye çıkardı.

A+A-

Her yıl daha kapsamlı olarak tasarlanan, birbirinden değerli etkinliğin düzenlendiği fuarda Bien, son teknoloji ile üretilmiş en gözde tasarımlarını görücüye çıkardı.

Seramik kaplama, vitrifiyenin yanı sıra armatür ve duş sistemlerinin de sergilendiği platform, karar vericileri, sektör profesyonellerini, nihai tüketiciyi bir araya getiren önemli bir dinamik. Fuara bu yıl 40’tan fazla ülkeden gelen firmalarla  toplamda 889 katılımcı vardı. Fuarı ziyaret edenlerin sayısı ise  112 bin 340 kişi olarak kaydedildi.

bien.jpg

Dünyanın en büyük platformlarından olan ve 100 binlerin ilgisini çeken Cersaie’de Bien, 192 metrekarelik alanda karo ürünü grubundan 100x100cm, 120x180cm, 60x180cm, 30x180cm oversize diye adlandırılan büyük ebatlı koleksiyonlarıyla, duvar karosu grubundan 40x120cm, 30x90cm ebatlı ürünleriyle ön plandaydı. Bien’in bu yıl ürettiği Famous ve Grand Koleksiyonları büyük beğeni topladı. Ayrıca ıslak zeminlere yönelik ürünlerinden Motto Gövde Üstü Lavabolar, Harmony Vitrifiye Serisi armatür serilerinden Lucca ve Hermes dikkat çeken ürünler arasındaydı.

İhracata yönelik çalışmalarına ağırlık veren Bien, Cersaie’de mevcut müşteri potansiyelini artırmak ve yeni ilişkiler geliştirmek için yerini aldı. Ve İtalya’da yeni işbirliklerine imza attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.