Bien Tesisat Ustalarına Yönelik Seminerler Düzenlemeye Başladı

Bien Tesisat Ustalarına Yönelik Seminerler Düzenlemeye Başladı

Islak zeminlere yönelik ürünler de üreten Bien, seramik ustalarına yönelik eğitimlerin ardından, tesisat ustalarına yönelik eğitim seminerleri de organize etmeye başladı.

A+A-

Bien Banyo A.Ş. ustalarını yeni ürünler ve uygulamalar konusunda eğitmek amacıyla eğitim seminerleri düzenlemeye başladı. İş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen Bien Banyo A. Ş., tesisat ustalarına yönelik bu seminerler aracılığıyla ustalarla iletişim kurma olanağı da sağlıyor.

İlk eğitim semineri 10 Ekim’de Ankara Anemon Otel’de yapıldı. Seminerin açılışında Bien Banyo A.Ş. Pazarlama Müdürü Cem Güvengiriş, Bien Banyo A.Ş.’yi tanıtan bir sunum yaptı. Sunumu gerçekleştiren Güvengiriş, ürünlerimizi ne kadar iyi anlatıp, tanıtırsak işçilik kalitesi o oranda yükseliyor ve hata riski azalıyor. Bu sebeple bu tür eğitimlerin faydalı olduğunu düşünüyorum diye konuştu.

MONTAJA YÖNELİK PRATİK BİLGİLER

Tanıtım sunumunun ardından Armatür Ürün Müdürü Serdar Burduroğlu, ürün gamında bulunan armatür ve tamamlayıcı ürünler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Seramik Sağlık Gereçleri Ürün Müdürü Aldonat Sunar, Bien’in seramik sağlık gereçlerini kapsayan ürünler hakkında ustaları bilgilendirdi.

Bu eğitimlerle, tesisat ustaları Bien ürünleri hakkında detaylı bilgiye sahip olurken, ürün montajları ile ilgili pratik bilgiler de aldılar.

Ürünler, ürün özellikleri ve uygulamalar hakkında detaylı bilgiler içeren eğitim programında ustalar sorularına yanıt bularak, isteklerini ve önerilerini aktardılar. Bien Bölge Satış Müdürü Bülent Özkan ve Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Orhan Yongacı’nın da katıldığı seminer Gala Yemeği ile devam etti.  Düzenlenen gecede sürpriz hediyelerin olduğu bir de çekiliş yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.