BİEN 60 Koleksiyonu İlk Kez Unicera Fuarında Tanıttı

BİEN 60 Koleksiyonu İlk Kez Unicera Fuarında Tanıttı

Avrupa’nın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı İstanbul'da gerçekleşti. Bien seramik 60 yeni koleksiyonunu ilk kez fuarda tanıttı.

A+A-

Bien, en son tasarımların sergilendiği UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’n­da ortaya koydu. Fuarda sergilenmek üzere 60 yeni koleksiyon geliştiren Bien’in, Altın Ebat olarak adlandırdığı 40x120 cm’lik duvar karosu başta olmak üzere tüm tasarımları büyük ilgi gördü. Bien Banyo, ıslak mekanlara yönelik daha önce üretmeye başladığı seramik sağlık gereçleri ve ürün grubuna yeni katılan armatürler, gömme rezervuarlar ve duş sistemlerini ilk kez fuarda tanıttı.

28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilen, seramik sektöründe Avrupa’nın ikinci en büyük fuarı olma özelliğine sahip UNICERA Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda bu yıl da en yeni koleksiyon ve ürünler ilk kez sergilendi. Yetkili satıcı, sektör profesyonelleri ve nihai tüketicileri buluşturan fuarda, Bien yeni koleksiyonları tanıttı.

Fuarda Bien standı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin yanı sıra geleceğin tasarımcılarının da ilgisini çekti. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Ürünler Tasarımı Bölümü’nde okuyan 45 öğrenci, Tasarım Müdürü Tolga Berkay’dan Bien ürünlerinde kullanılan teknikler hakkında bilgi aldı. Bien standının ziyaretçileri arasında Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesi 11’inci sınıf öğrencileri de yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.