Beta Motorlu Kapı Sistemleri’nde Hem Çevreci Hem Teknolojik Yatırım

Beta Motorlu Kapı Sistemleri’nde Hem Çevreci Hem Teknolojik Yatırım

Beta Motorlu Kapı Sistemleri'nin Kurucusu Ali Rehai Kızıltan, motorlu kapı sistemlerinde, ısı dirençli, enerji tasarruflu ve karbon ayak izini minimuma indiren yeni uygulamaya ek olarak IOT üzerinden kapıların çalışma detaylarını raporlayan sistem kuracak

A+A-

Beta Motorlu Kapı Sistemleri Limited Şirketi'nin Kurucusu Ali Rehai Kızıltan, 1993 yılında kurulan Şirketin faaliyetleri ve hedefleri hakkında konuştu. Amaçlarının sürdürülebilir bir iş yapmak olduğunu vurgulayan Sezai Kızıltan ise 40. yıllarına hem çevreye saygılı hem de teknolojik bir yatırımla gireceklerini belirtti. Kızıltan “Hazırladığımız kapıların sürekli çalışabiliyor olması bizim için önemli. Sürdürülebilirliğimizin bir diğer kuralı da çevreye saygılı, tasarruflu ürün hazırlamak. Bu nedenle motorlu kapıların yoğun olarak çalıştığı fabrikalara ısı direnci olan, enerji tasarruflu ve karbon ayak izini minimuma indiren çevreye saygılı kapılar yapmayı hedefledik. Bununla ilgili bir sistem yatırımı yaptık. İzolasyonlu, zaman ayarlı, sızdırmaz kapılar yapabiliyoruz” diye konuştu.

Müşterilerimizin yüzde 90’ı Ege Bölgesi’nde

Sezai Kızıltan, servis hizmetinde çok iddialı olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Bizim sektörümüzde servis çok önemli. Teknoloji altyapılı, yoğun kullanılan ürünler satıyoruz. Montaj ve montaj sonrası kullanımdan kaynaklı problemlere anında müdahale edebilmeliyiz. Bu amaçla oluşturduğumuz 10 tane hareketli ekibimiz var. Müşterilerimizin yüzde 90’ı Ege Bölgesi’nde. Ancak, Yurt içi ve Yurt dışındaki projelerde de sıklıkla yer alıyoruz” dedi.

Pazar payımızı artırmak istiyoruz

Hedeflerini de sıralayan Kızıltan, “Çevreye saygılı kapı yatırımımızın ardından şimdi de yazılım yatırımı ile kapıların detaylı çalışma raporunu kuran Türkiye’deki ilk firma olmaya hazırlanıyoruz. Bu kapı kullananların güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Dünyada kullanılıyor ve Türkiye’de ilk biz olmak istiyoruz. Tüm yeniliklerimizle sektördeki yerimizi büyütmek istiyoruz. Bir yandan Ege Bölgesi’nde büyürken, aynı zamanda Türkiye pazarındaki payımızı da arttırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.