Beşiktaş Abbasağa'daki Arsa İçin 203 Milyon Liralık Teklif

Beşiktaş Abbasağa'daki Arsa İçin 203 Milyon Liralık Teklif

TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan 347 Ada 1 Parselde bulunan taşınmaza ilişkin arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinde imzalar atılıyor.

A+A-

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi hakkında açıklama yaptı. 

Kiler GYO yaptığı açıklamada T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi için Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığımız sözleşmenin imzalanması için davet edildiğini belirtti.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde teklifimiz uygun bulunmuş olup Şirketimizin %99 hissesine sahip olduğu Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığımız sözleşmenin imzalanması için davet edilmiştir. Söz konusu sözleşme ve proje detaylarına ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

2. oturuma katılmıştı

Kiler GYO,  TOKİ tarafından gerçekleştirilen İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 ada 1 parselde bulunan taşınmaza ilişkin arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 2. ve nihai oturumuna katılmıştı.

203 milyon liralık teklif

Kiler GYO yapılan  ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 450 bin lira, arsa satışı karşılığı idare payı gelir oranı olarak yüzde 14 ve arsa satışı karşılığı idare payı geliri olarak 203 milyon lira ile en yüksek teklifi vermişti.

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesi açık artırma usulüyle gerçekleştirilmişti. Konut fonksiyonlu arsanın alanı 17 bin 665 metrekare. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.