Bergama’da İnşaatlar Tek Tek Denetlendi

Bergama’da İnşaatlar Tek Tek Denetlendi

Bergama Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ilçede bulunan inşaatları tek tek yerinde denetledi. Yapılan denetim kapsamında inşaat alanlarının proje ve ruhsat uygunluğu başta olmak üzere birçok konuda uygulayıcılara uyarılar yapıldı.

A+A-

İş güvenliği önlemleri için uyarılarda bulunuldu. Uygulayıcılara ikramlarda bulunularak problemler yerlerinde görülüp gerekli notlar alındı.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EN TEMEL KURAL

Bergama’nın 2020 itibariyle adeta büyük bir şantiye alanına dönüştüğüne dikkat çeken Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu “ İlçenin hemen hemen her noktasında yenilikle ilerleyen bir Bergama için çalışma var. Başta doğalgaz olmak üzere tüm altyapı çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Bizler göreve geldikten sonra çözüm bularak hızlanan inşaat sektörünün daima yanındayız, uygulayıcıları başta olmak üzere işvereni ve tedarikçisine kadar daha üretken bir üretim gerçekleştirmeleri için bizlerde elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Elbette bu işleri uygularken dikkat edilmesi gereken en temel kural iş sağlığı ve güvenliğidir. Bu anlamda işçi kardeşlerimizi çalışma alanlarında ziyaret ederek kendilerini can kulağıyla dinledik “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.