Bergama Katlı Otoparkı AÇılıyor

Bergama Katlı Otoparkı AÇılıyor

Bergama'daki trafik ve park yeri sıkıntısını çözecek olan Bergama Katlı Otopark'ı Pazartesi sabahı saat 08.00'den itibaren araç alımına başlıyor. Peyzaj çalışmaları biten ve modern bir görünüm kazanan otopark ilk bir ay ücretsiz hizmet verecek.

A+A-

Peyzaj üzerine yapılan son çalışmalar sonrası yeşil alanı ve süs havuzu da tamamlanan otopark 350 araç kapasitesine sahip. Otopark'ın Bergama'nın trafik sorununa bir nebze çözüm getireceğini ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, otoparkın yapımında ve planlanmasında kent görselliği ve estetiğine önem verdiklerini belirtti. Başkan Gönenç; "350 araçlık otoparkımızın hizmete girmesiyle trafik sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacağını umuyorum. Pazartesi günü sabah saat 8'den itibaren araç alımına başlıyoruz. İlk bir ay ücretsiz olacak olan otoparkımız Bergamamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

13 bin metre karelik kullanım alanına sahip olan otoparkın, 2650 metrekarelik zemin katında 9 adet iş yeri ile yaklaşık 1000 metrekarelik bir alışveriş merkezi yer alıyor. 3 Katı kapalı, 4'üncü katı açık olan otopark 350 araçlık kapasiteye sahip.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.