Bergama Belediyesi 17 Tarlayı Satışa Çıkardı

Bergama Belediyesi 17 Tarlayı Satışa Çıkardı

İzmir Bergama Belediyesi, toplamda 26,3 milyon değerinde ve 346 bin metrekare büyüklüğündeki 17 tarlayı satışa çıkardı.

A+A-

Taşınmaz satışı tartışmaları ile kamuoyunda gündeme gelen Bergama Belediyesi satışlarına yenilerini ekledi. Basın İlan Kurumu’nda yer alan bilgilere göre belediye mülkiyeti kendisine ait; Dağıstan, Ahmetbeyler, Aşağıkırıklar, Tekkedere, Kadıköy ve Alibeyli köylerinde yer alan 17 taşınmaz için daha satış kararı aldı.

Satışa çıkarılan parsellerin yüzölçümleri 5 bin 682 metrekare ile 42 bin 759 metrekare arasında değişirken toplam boyutu 346 bin 822 metrekare. Taşınmazların tamamı ‘tarla’ statüsüne sahip.

Tarlalar için belirlenen metrekare birim fiyatları ise 80 ve 90 TL civarında. Belediye'nin tarlaların satışından en az 26 milyon 352 bin TL gelir elde edilmesi bekleniyor. Açık teklif usulü ile satışa çıkarılan tarlaların bedelleri ise 454 bin TL ile 3 milyon 420 bin TL arasında değişiyor. İhaleler 22 Mart günü gerçekleşecek.

Bergama Belediyesi son olarak 11 Ocak tarihinde 36 tarım arazisini, 8 Şubat tarihinde 19 tarım arazisini ve 19 Şubat tarihinde 8 tarım arazsini satışa çıkardığını ilan etmişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.