Becker Pandemi Sürecinde Bayilere Destek Olacak

Becker Pandemi Sürecinde Bayilere Destek Olacak

Alman bina otomasyonu ve akıllı ev sistemleri üreticisi Becker Antriebe’nin Türkiye Müdürü Erdinç Yazganoğlu, Türkiye’de  faaliyet gösteren yaklaşık 400 bayileri ile hizmet verdiklerini,  pandemi sürecinde bayilerle destek olacaklarını söyledi.

A+A-

Bu dönemde işleri zarar gören tüm paydaşlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını kaydeden Yazganoğlu, “Bayilerimizi, ülkenin dört bir yanına ulaşan kılcal damarlarımız olarak görüyoruz. Dolayısıyla onlarla iyi günde kötü günde beraberiz. Birbirimize destek oluyor, elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Bu zor günleri el ele vererek aşacağız. Önemli olan işletmelerimizin ayakta kalma başarısını sergilemeleridir. Yurt içi pazara yönelik ürün tedariğinde hiçbir sıkıntımız yok. İşimizin başındayız. Türk ekonomisinin dinamik yapısıyla kriz sonrasında kayıplarını hızla telafi edeceğini düşünüyoruz.” dedi.

“EKONOMİDE YENİ NORMAL’DEN UMUTLU OLMAK İÇİN SEBEBİMİZ ÇOK”

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nda yapılan görev değişikliklerini de değerlendiren Becker Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, “Ekonomide Yeni Normal” olarak tanımladığı bu dönemden umutlu olmak için çok nedenleri olduğunu belirtti.

Türk ekonomisinin pandemi kaynaklı hasarı rahatlıkla telafi edebilecek yeteneklere ve altyapıya sahip olduğuna dikkat çeken Yazganoğlu, para ve maliye politikaları ile desteklenen bu sürecin geçen hafta yasalaşan Torba Kanun ile başarı şansının yükseleceğini kaydetti.

Erdinç Yazganoğlu şu değerlendirmeyi yaptı:

“17 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan 7256 sayılı Torba Kanun’da vergi, sigorta gibi temel kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesi bizim sektörümüze de bir nefes aldırmış olacak. Ben, ölçeği ne olursa olsun hiçbir işletme sahibinin kamu otoriteleri ile başını ağrıtmak istemeyeceğini biliyorum. Pandemi, hiçbirimizin hesaplamadığı ve tahmin etmediği bir süreç. Tüm dünya ile birlikte sıkıntılarını yaşıyoruz. Biz nasıl bayilerimiz ile el ele vererek dayanışma ruhu gösteriyorsak, kamu yönetiminin de mükellefleri ile aynı dayanışmayı sergilemesini görmekten mutluyuz. İnşallah aşının bulunması bu süreci kısa sürede atlatarak normal hayatımıza dönüş yapacağız.”

ALMANYA’DAN DEPREM SONRASI TAM DESTEK

Becker Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, 30 Ekim’de yaşanan 6,9 şiddetindeki deprem sonrasında faaliyetlerini herhangi bir kesintiye uğramadan devam ettirdiklerini vurguladı.  Yazganoğlu, depremin ilk anlarından itibaren şirketin Almanya’daki yöneticilerinden çok sayıda destek mesajı almalarının Türkiye ekibine ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu kaydetti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.