Batman Erzenia AVM Ne Zaman Açılacak?

Batman Erzenia AVM Ne Zaman Açılacak?

Arces İnşaat Batman'ın Gültepe mahallesinde 100 milyon TL yatırımla Erzenia AVM ve otel projesini hayata geçiriyor. 16 bin metrekare kiralama alanında, 37 mağaza, ve 12 kafe restoranın yer alacağı Batman Erzenia AVM'nin Ağustos 2022'de açılması planlanıyo

A+A-

100 milyon liralık yatırım ilw hayata geçirilen Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Ramada Plaza By Wyndham Oteli'nin temeli atıldı.

2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Batman Erzenia AVM'de 400 kişi istihdam edilecek. Alışveriş merkezini yılda 6 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Erzenia AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Müjdecioğlu da 16 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 37 mağazayla faaliyet gösterecek alışveriş ve yaşam merkezinde, 12 kafe ve restoranla geniş, konforlu bir yeme-içme alanı olacağını söyledi.

Üstü açık, meydan ve sokaklardan oluşan yapısıyla Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezinin Batman'ın en büyük outlet merkezi olacağını belirten Müjdecioğlu, proje tutarının 100 milyon lira olduğunu belirtti.

Proje kapsamında alışveriş merkezinin yanı sıra 5 yıldızlı bir otelin inşa edileceğini dile getiren Müjdecioğlu, otel için Ramada Plaza By Wyndham Oteller zinciri ile anlaşma yapıldığını belirtti.

2 senede tamamlanarak hizmete açılması hedeflenen yaşam merkezinde yaklaşık 400 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor. Alışveriş merkezini yılda toplamda 6 milyon kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.