Başarı Kriterimiz İstikrardır

Başarı Kriterimiz İstikrardır

2001'de Bornova’nın ilk kurumsal emlak firması olarak açılan  Coldwell Banker Nova’nın Broker’ları Selim ve Kerem Özsoy, “Yüksek ciro yapan danışmanlarımız var diye övünmüyoruz, 15 yıl bizimle çalışıp emekli olan danışmanlarımız var diye övünüyoruz” dedi.

A+A-

21 yıldır gayrimenkul sektöründe aralıksız hizmet veren Coldwell Banker Nova'nın ortaklarından Selim Özsoy , kurdukları sistem sayesinde bireylere bağımlı olmadan ofis kültürü ile hizmet verdiklerini belirtti. Özsoy şunları söyledi: “Liderliğini bizim yaptığımız bir sistem kurduk. Bu sistemde danışmanlarımızın başarılı olması için her türlü desteği veriyoruz. Şu anda 25’in üzerinde danışmanla hizmet veriyoruz. Tüm gayrimenkul tiplerinde uzmanlaştırdığımız danışmanlarımız var. Ticari gayrimenkulde, konutta, arsada, bölgelere göre uzmanlaşmış danışmanlarımızla hizmet veriyoruz. Türkiye’nin her noktasında danışmanlık hizmeti verebilecek bir sisteme sahibiz. Konut projelerinin satış pazarlamasını üstleniyoruz. İzmir’de 11 konut projesinin satış pazarlamasını bizim ofisimiz üstlendi”

Gayrimenkul sektöründe iyi maaş var

“İşimizin temelinde doğru fiyatlandırma var” diyen Kerem Özsoy ise şu ifadeleri kullandı: “Doğru fiyatlı olmayan portföyü almıyoruz. Gayrimenkul danışmanlarımız için 8 haftalık bir program yapıyoruz. Eğer 8 haftalık bu programa harfiyen uyarsa işlem yapma garantisi veriyoruz. Gayrimenkul sektöründe iyi bir maaş var. Danışman, söylenenleri yaparsa 8 haftada mutlaka işlem yapıyor. Danışmanlarımız kendilerini geliştirdiğinde ve bizim sistemimize dahil olduğunda çok iyi gelir elde edebiliyor. Danışmanın bu işi tam zamanlı olarak, kariyer yapabileceği bir iş olarak görmesi lazım. Sektördeki devinimin asıl sebebi sektöre gelenlerin bu işi, tam zamanlı profesyonel bir iş olduğunun farkına varamaması. Hobi olarak part time yapılacak bir iş değil.”

Kurum kültürü

21 yılda yüzlerce danışmana ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Kerem Özsoy, “21 yılda yüzlerce danışman geldi geçti. Danışmanların başarısına bağlı bir ofis değiliz. Herkes gelebiliyor, herkes gidebiliyor ancak sistem devam ediyor. Buna kurum kültürü diyoruz. Amacımız uzun süre bunu sürdürmek. Gayrimenkul sektöründe çok şampiyon gördük. Şimdi hiçbiri yok. Başarıyı istikrarda görüyoruz” ifadelerini kullandı.

inci-tower.jpg

İnci Tower’ın satış ve kiralama yetkilisi

İzmir’in yeni kent merkezi bölgesinde aktif olduklarını belirten Selim Özsoy kent merkezinde Önaylar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnci Tower projesinin de 2. el satış ve kiralamalarını üstlendiklerini söyledi. Özsoy, “İnci Tower projesi ciddi bir talep alıyor. Yurt dışındaki yatırımcılar da ilgi gösteriyor. Bu proje sayesinde iyi bir yurt dışı müşteri portföyüne de sahip olduk. Yerli yabancı çok ciddi bir network yönetiyoruz. Yeni kent merkezinde uzmanlaşmış danışmanlarımızla gayrimenkul hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum