Bakan Kurum'dan 1 Milyon Arsa Açıklaması

Bakan Kurum'dan 1 Milyon Arsa Açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, üzerinde konut yapılacak arsa sayısını 1 milyona çıkarmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Bu arsaları elektriğini, suyunu, yolunu hazır hale getirerek milletimize satacağız" dedi.

A+A-

TOKİ tarafından başlatılan sosyal konut projesine dair Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum değerlendirmelerde bulundu. Sosyal konut projesinin 250 Bin konutluk kısmı için başvuruların devam ettiğini söyleyen Bakan Murat Kurum proje kapsamında vatandaşlara üzerinde konut yapmak için satacakları arsa sayısını 1 milyon adet seviyesine çıkarmak için çalışmaların başladığını duyurdu.

1 MİLYON ARSA GELİYOR

Sosyal konut projesi ile alakalı olarak sürecin devam ettiğini söyleyen Bakan Murat Kurum, “Sosyal konut projesinde rekor başvurular geldi. Gençlerimiz, emeklilerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz, genç kardeşlerimiz için özel kontenjanlar ayrıldı. Buna ek olarak bir müjdeyi daha Sayın Cumhurbaşkanımız duyurdu. Altyapısı hazırlanmış arsa sayısını 1 milyona çıkarıyoruz. Bu arsaları elektriğini, suyunu, yolunu hazır hale getirmiş şekilde milletimize satacağız. Şimdi bu arsaların belirlenmesi için 81 ilde çalışma yürütüyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.