Avrupa’da Üretip Dünyaya Satıyor!

Avrupa’da Üretip Dünyaya Satıyor!

Yılda 3 milyon metrekare antibakteriyel parke üreten Veloxfloor’un ticari satış müdürü Alper Yerdelen, Avrupa Birliği ülkelerinde fason olarak üretilen parkelerin Veroxfloor markası adı altında dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç edildiğini söyledi.

A+A-

70 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve 3. kuşak tarafından yönetilen Veryeri Grup, Versan Veryeri A.Ş. şirketiyle zemin sektöründe faaliyet gösteriyor. 2005 yılına kadar MDF ve sunta üreten firma, bu tarihten itibaren Veroxfloor markasını oluşturarak tamamen parke üretimine geçiyor. Veroxfloor, Avrupa Birliği ülkelerinde fason olarak ürettiği parkeleri hem iç pazarda hem de yurt dışında satıyor. Yıllık 3 milyon metrekare laminat ve lamine parke üretim kapasitesine sahip olan firma; şilte, süpürgelik, profil ve yapıştırıcı gibi yardımcı ürünleri de kendi markasıyla yerli üreticilere fason olarak yaptırıyor. Veloxfloor Ticari Satış Müdürü Alper Yerdelen, şirketin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

alper-yerdelen.jpg

ANTİBAKTERİYEL PARKE

En iyi kalitede lamine ve laminat ürettiklerini belirten Veloxfloor Ticari Satış Müdürü Alper Yerdelen, “Avrupa’da güvenlik sertifikası almış ormanlardan üretim yapan fabrikalarla çalışıyoruz. Türkiye pazarına uygun parkeleri kendi markamızla fason olarak üretiyoruz. En önemli özelliğimiz lamine ve laminatların antibakteriyel olması. Bizi diğer markalardan ayıran özelliklerimiz yüzey yapımızın kaymazlığı, kilit sistemimizin daha uzun süreli kullanılması, laminede yüzde 100 ahşap kullanılması, laminatın hammaddesi olan HDF’nin tamamen orijinal olması ve sağlık koşullarına uygun şekilde üretilmesidir” dedi.

SEKTÖRDE İHRACAT ÖDÜLÜ ALAN İLK FİRMA

Veroxfloor’un Türkiye genelinde 400 bayisi bulunduğunu belirten Yerdelen, 12 ülkeye ihraç yatıklarını söyledi. Üretilen ürünlerin yüzde 35-40’ı ihraç ettiklerini ifade eden Yerdelen ayrıca sektörde ilk defa ihracat ödülü alan firma olduklarını belirtti. Yerdelen, “Veroxfloor markasını kendi kuracağımız bir tesiste üretme gibi bir düşüncemiz var. İyi bir tesise ve makine parkuruna ihtiyacımız var. Bununla ilgili araştırmaları yapıyoruz. Pandemi bu yatırımı biraz geciktirdi. Uzun vadede İzmir’de bir üretim tesisi kurmayı düşünüyoruz” dedi.

TÜRKİYE'NİN İLK PARKE MAĞAZASI

Türkiye’nin ilk parke teşhir mağazası açtıklarını ifade eden Yerdelen, “Çok iyi komplekste hizmet veriyoruz. İlk mağazamız Veroxfloor Store’yi Alsancak’ta açtık. Türkiye’de ilk defa bir parke markasının mağazası açıldı. Bu mağazayı kendimiz işletiyoruz. Yeni mağazalar için franchise vermeyi düşünüyoruz. İstanbul ve Ankara’da mağaza açma düşüncemiz var. Hatta İstanbul’da mağaza hazırlıklarına başladığımızı ifade edebilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.