Avcılar Next Fiyat Listesi

Avcılar Next Fiyat Listesi

Avcılar İnşaat tarafından Bornova'da hayata geçirilen Avcılar Next projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlıyor. Avcılar Next Bornova projesinde dairelerin yüzde 67'si satıldı.

A+A-

Avcılar İnşaat imzasıyla Bornova Yeşilova’da hayata geçirilen Avcılar Next projesi lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Avcılar Next projesi 217 konut ve 23 ticari alandan meydana geliyor.

Toplam 240 bağımsız bölümün yer aldığı Avcılar Next'te  1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer verdik. 1+0 daireler 30 metrekare, 1+1 daireler 40 metrekare, 2+1 daireler ise 51 metrekare olarak tasarlandı.

Proje 2021 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Projenin hemen yanındaki belediyeye ait 4 bin metrekarelik boş arazide kamu kullanımına sunmak üzere bir gençlik parkı tasarlandı.

avcilar-next.jpg

AVCILAR NEXT FİYAT LİSTESİ

1+0 daireler 396 Bin TL’den

1+1 daireler 540 Bin TL’den

2+1 daireler 895 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projeden ev almak isteyenler hiç peşinat ödemeden daire bedelinin yüzde 80’ini 0,99 faizle banka kredisi kullanarak, yüzde 20’sini ise Aralık 2021’de ödeyecek şekilde ev sahibi olabiliyor. Peşin ödemelerde de yüzde 15 indirim sağlanıyor. Yüzde 50 peşin ödeme ve yüzde 50 teslimde ödeme yapanlar da yüzde 15 indirimden faydalanabiliyor.

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Avcılar Next projesinde 1.200 metrekare sosyal alana yer verildi. Projenin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, kütüphane, fitness salonu, plates ve yoga ve aerobik salonu, spa, jakuzi, hobi odaları, bilardo, masa tenisi, cep sineması yer alıyor.

Sosyal alanlara ait cafe ve restaurant da bulunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.